dimecres, 28 de desembre de 2011

Lluch Vidal de Simat, dóna nom a la frase del partit "Champions for Africa" , dijous a Mestalla.Lluch Vidal Blasco, protagonista en ´Champions for Africa´

La seua frase ha sigut la triada en el concurs proposat per superdeporte.es i saltarà al camp de Mestalla amb els 22 jugadors.
Lluch Vidal Blasco és l'agraciat que saltarà al camp de Mestalla al costat dels 22 protagonistes del partit benèfic 'Champions for Africa'. La seua resposta a la frase proposada, com ajudaries als xiquets que pateixen els efectes de la fam en "el cuerno de África", ha sigut: "Els demanaria als Reis i Pare Nadal, que són màgics, que convertiren tots els joguets del món en paquets de menjar i li'ls /els hi lliuraren".D'entre els més de 300 participants en el concurs aquesta ha sigut la resposta agraciada, però són moltes les que hagueren merescut el premi. Moltes gràcies a tots per la vostra participació i seguiu atents a superdeporte.es per a veure si heu sigut agraciats amb les 200 entrades dobles que sortejàvem entre tots els participants per a gaudir en viu del partit del dijous 29 de desembre.

1 comentari:

Anònim ha dit...

que puc dir jo??????QUE M'ENCANTAAAA...Ell està mooooolt nervios!!