dilluns, 5 de desembre del 2011

Gran èxit a Simat del I Sprint Vertical Massís del Toro

Ángel Llorens, guanyador de la prova.

El simater Olegario Alario, campió d´Espanya en la seua categoria. (Foto de l´àlbum dels germans Oltra Fons).

Podeu vore fotos de la prova als següents enllaços:

FOTOS CONXIP EIXIDA

FOTOS CONXIP META

Espectacular acollida a Simat, de la primera prova feta al nostre poble de km vertical, el  I sprint vertical "Massís del Toro".

Amb una participació de luxe, formada per alguns components de la Selecció Valenciana, com per exemple: Ignasi Cardona, Emili Segelles, Toño Quilis i l'atleta local i actual Campió d'Espanya de veterans de l'especialitat del KM Vertical, Olegari Alario. A més en la llista d'inscrits, estava el que fet i fet seria el més ràpid d'aquesta carrera que debutava en el calendari nacional. Parlem del corredor C.A. Cuenca, i abanderat de la marques com Garmin i Asics, Ángel Llorens Zafra.

Ja des de l'eixida, Ángel Llorens va posar un toc molt explosiu al seu córrer, la qual cosa li porte a ser l'únic corredor que aconseguia coronar el Massís del Toro i completar els poc més de 1400 metres i el desnivell positiu de 450 metres en menys de 17 minuts, marcant uns esplèndids 16’21’’. Després d'ell, Ignasi Cardona feia honor a la seua qualitat, completant el recorregut a tan sols 43 segons del guanyador. Va completar el podi, Manel Ballester Sanz, que amb 17’41’’, superava en tan sols 1 segon, al local, Olegari Alario.

En categoria femenina, la campiona Autonòmica Silvia Alós, del club Aper Alcoi, s'imposava després de poc més de 23 minuts de carrera i per aquest ordre, a la corredora del CA La Faixa, Yolanda García, i a Jéssica Mataix (club Aper Alcoi), qui es va haver de conformar amb la 3ª plaça, per tan sols 2 segons.

Van ser 125 valents, els que van desafiar les duríssimes rampes del 43% que els esperaven en el Massís del Toro, a més de gaudir amb una excel·lent organització a càrrec del C. c. La Llebre de Simat de la Valldigna i amb la calor d'una població que s'ha va bolcar en la prova.

El Sprint Vertical Massís del Toro, va demostrar en la seua primera edició, que és una carrera que ja s'ha fet un buit en el calendari nacional. Quedarem a l'espera de saber la data de la 2ª edició en la qual intuïm que es batrà sense problemes el rècord de participació