divendres, 30 de desembre del 2011

Els Socialistes de Simat denuncien la desídia del PP en matèria de turisme.



El portaveu del Grup Municipal del PSPV de Simat, David Mogort, ha denunciat la deixadesa del govern local del PP en matèria de turisme, i posa com exemple els desperfectes als panells i indicacions turístiques arreu del terme. Tots els panells de ceràmica que va instal.lar la Mancomunitat per indicar els principals punts d’interès turístic de Simat estan a terra: el del pont del riu Vaca, el de la creu de terme a l’entrada del camí de l’ermita de Santa Anna, i el del camí dels Burros.
 
Així mateix, la major part dels indicadors de la Ruta de l’Aigua estan sense inscripcions o tirats per terra.
 
David Mogort ha declarat que “un municipi com Simat, declarat turístic, i que aspira a fer del turisme un dels principals motors econòmics locals, no pot permetre’s estes mostres de desinterés i desídia, que causen un efecte negatiu sobre les persones que visiten Simat”.
 
Mogort ha demanat a l’alcalde del PP que pose en marxa un pla efectiu i real per consolidar una afluència de turistes a Simat, i assegura que fa en falta més accions de promoció que donen a conéixer les possibilitats del municipi.
 
D’altra banda, el portaveu socialista fa en falta també una major implicació de la Generalitat en dotar a Simat de tot allò que va implícit en la declaració de municipi turístic, com ara la promoció institucional i inversions en el municipi.
 
Per a David Mogort, sent que totes les institucions estan ara governades pel PP, serà responsabilitat d’este partit si Simat no es conosolida al llarg d’este mandat municipal com un destí turístic, i recorda que la fallida de l’agricultura com a font d’ingressos, obliga al govern local a centrar tots els esforços en buscar vies alternatives en el turisme cultural, de natura, i residencial.
 
No obstant, Mogort dubta de la capacitat de l’equip de Sebastián Mahiques per portar endavant una política efectiva de promoció turística.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

jo també dubte de l´equip de Sebastià però no en aquest tema sino en tots els aspectes que fan les regidories?

Anònim ha dit...

pues is no fan res de res!pareixen floreros

Anònim ha dit...

si q fan alguna cosa q altra com cobrar, per exemple.