dilluns, 12 de març del 2012

Les festeres de Santa Anna de Simat munten la seua paradeta al Mercat Medieval

Aquest cap de setmana, a Simat, i dintre dels actes organitzats per a commemorar el Dia de la Valldigna, es va celebrar un any més el tradicional Mercat Medieval, als voltants del Monestir de Valldigna, i que ha estat visitat per centenars de valldignecs.

Entre les parades que s'hi podien visitar, ens va sorprendre aquesta de les festeres de Santa Anna que, amb l'atenció d'unes xiques molt guapes i simpàtiques, com es pot veure, es podien adquirir diversos productes que suposem que elles mateixes havien confeccionat, per tal d'aconseguir alguns eurets per a la festa de Santa Anna.

La festivitat de Santa Anna es celebra a Simat el dia 26 de juliol. És una tradició molt arrelada en aquesta localitat valldignenca que eixos dies celebra diferents actes, com ara revetles, sopars de germanor, misses, processons i altres destinades tant als xiquets com als joves i majors.

No sabem quins resultats els va donar la paradeta, però ens va agradar la iniciativa, i per això l'hem volguda destacar. Aprofitem per a felicitar-les a totes, per fer-se càrrec enguany d'aquesta festa tan popular a Simat.


Font: La Veu de la Valdigna

1 comentari:

El guerrero de l´antifàs. ha dit...

Al mercat medieval no, perque el nostre alcalde passetjador no les va deixar... a un costaet pa que no molesten. Que poquiu ajuden als que volen fer alguna festa en este ajuntament.