dimecres, 10 d’octubre del 2012

Escampen verí per a matar gossos a la zona de "Manhattan"






Durant la nit d´ahir, algun/na impresentable assassí d´animals, ha escampat per la zona de l´Escola de Simat verí amb la finalitat de matar gossos que passegen pels carrers amb els seus amos.

Segons les notícies que tenim, ja han mort 3 gossets víctimes de la barbaritat d´alguna persona sense escrúpols, que pensa que matant els animalets pot fer la justícia seua.

Es obligació i potestat de l´Ajuntament vetlar per l´acompliment de les normatives en quan a animals de companyia, així com l´ètica personal de cadascuna de les persones que té mascotes. En cap cas els animalets ténen culpa per fer unes coses o altres.

Lamentable la situació i totalment condemnable. Esperem que es trobe a l´autor d´aquest esperpèntic capítol en la vida de Simat.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Diuen que ha segut el mateix ajuntament.Han tirat pal caragol i no han segut per posar cap cartell avisant del fet.
Tant poquet que els costa fer els bans per algunes coses.
Alcalde no podries fer alguna cosa que no ens costara diners i plors?

Anònim ha dit...

diuen..

Comcam Ot ha dit...

El que NO DIU res es l´ajuntament, NO DIU si han pegat una mirada perque deixen d´enverinar-se animals i el que es pitjor, tingam algun disgust amb els xiquets que juguen propet de l´escola.
NO DIU si ha tirat caragolina, sols mirant el bancal del llavador de la font menor pots vore l´escampà de corfes de caragol que hi ha, pero NO DIU si ha tirat caragolina, NO DIU si ha tirat herbicida, sols posa unes cintetes als tarongers que no saps ben be si vol dir que si, no o ja no, pero els de l´ajuntament NO DIUEN que han matat a uns quants animals i hem tingut sort de que cap xiquet s´ho posara a la boca.