diumenge, 28 d’octubre del 2012

No ha pogut ser, COETER II cau 25 x 5 davant WALDO a la final de l´Individual de Raspall.

El XXVI Campionat Individual Bancaixa de raspall – Trofeu President de la Generalitat Valenciana ha conclòs este diumenge amb la disputa de la final, partida en la qual Waldo ha superat amb comoditat a Coeter II pel tempteig de 25-5.
El resultat ‘sabater’ és fidel reflex de la superioritat del deu vegades campió del mà a mà, que ha dominat el duel des del principi. I la seua superioritat ha estat tanta, que la final s’ha resolt en mitja hora escassa. De fet, Coeter II ha sumat els seus dos únics quinzes en el parcial definitiu, quan la partida ja estava totalment decantada. 

Amb la seua victòria, Waldo incrementa encara més la seua particular llegenda en l’esport de la pilota valenciana i reforça la seua condició d’hegemonia en el raspall, modalitat en la qual és el número u indiscutible. Per la seua banda, a Coeter II li queda el consol d’haver repetit presència en la final malgrat la seua condició de punter. I és que l’Individual Bancaixa de raspall, com el d’escala i corda, és una competició ideada i dissenyada per a restos.
A l’acabar la final Waldo ha manifestat la seua alegria per la consecució del títol encara que en primer lloc ha volgut acordar-se del seu rival, que prèviament s’ha retirat al vestuari abatut per la contundent derrota: “Em sap malament per Coeter II i per la gent, ja que la final s’ha resolt de manera fàcil i ràpida. Jo era el primer que volia una final igualada però he eixit molt concentrat des del principi i mai he sabut jugar a especular amb el resultat,” ha dit.
Quant a l’actuació de Coeter II, Waldo ha assenyalat que “en el primer joc ja he detectat que Coeter II no estava còmode i que la pilota no li entraba en les mans. I en el segon joc m’ha fet l’efecte que Coeter II ja tenia ganes d’acabar. Davant açò he optat per jugar tranquil i assegurar, a l’espera que anaren passant els jocs”, afig Waldo. 

Per la seua banda, Coeter II ha conclòs la final abatut per la poca resistència que ha oposat al seu rival. “M’he estat preparant a consciència per a la final i va i ix este desastre de partida. No tinc explicació a la meua actuació. No m’ha eixit gens, no estic a gust en cap moment i ja en el primer joc m’adone que hui no m’ixen les coses”, comentava. I tanta ha estat la decepció del menor dels germans Coeter, que fins i tot el pilotari es planteja no tornar a jugar el campionat. “Crec que no tornaré a jugar-lo. Almenys és la meua impressió en este moment”
Una vegada finalitzada la partida ha tingut lloc el lliurament de trofeus. En l’acte han participat José Manuel Piqueres, director general de Coordinació i Desenvolupament Estatutari de la Generalitat Valenciana, José María Cataluña, representant de la Fundació Bancaixa, i Daniel Sanjuán, president de la Federació de Pilota Valenciana.