dilluns, 20 de maig del 2013

Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) exigeix la dimissió de la trànsfuga de La Vall, Karina Vercher.





 "A Tavernes Impulsa la Renovació", llegia el cartell electoral de la trànsfuga al 2011, la mateixa que ara s´ha associat amb el PP per donar-li l´Alcaldia a una Moció de Censura que no té totes les de tirar endavant. Avui mateix els aparells jurídics del BLOC, PSPV i ESQUERRA UNIDA es presenten als jutjats de Sueca per tal de parar este atac mafiòs a La Valldigna.


LA TRÀNSFUGA ES UNA TRÀNSFUGA AMB TOTES LES LLETRES. Trànsfuga és una denominació atribuïda en política a aquells representants que, traicionant als seus companys de llista del criteri fixat pels òrgans competents de les formacions polítiques que els han presentat, o havent estat expulsats d’aquestes, pacten amb altres forces polítiques per a canviar la majoria governant.

 
Karina Vercher no forma part d’Esquerra Unida perquè va ser expulsada per decisió del Consell Polític Nacional després d’un procediment disciplinari amb totes les garanties. De fet, la Sindicatura de Greuges d’EUPV va desestimar el seu recurs i va ratificar l’expulsió (Març de 2012).
La trànsfuga ha intentat allargar els procés presentant dues demandes contra la seva expulsió d’EUPV i demanant mesures cautelars, és a dir, que no es fera efectiva el seu pas al grup de no adscrits (per no perdre el sou).
 
El jutjat núm. 4 de primera instancia i instrucció de Sueca, li ha denegat el dret a pertànyer al grup municipal d’EUPV, i ha citat el judici per a l’1 de juliol.
 
Però ha aprofitat el moment en que el jutjat contenciós administratiu ha deixat en suspens l’expulsió del grup municipal d’EUPV, per a signar una moció de censura amb el partit dels corruptes, que quasi han arruïnat Tavernes.
 
Més prompte que tard la justícia ens donarà la raó i la moció de censura quedarà sense efecte. Hi ha moltes sentències que anul·len actuacions com aquesta, quan una trànsfuga, aprofitant la lentitud judicial presenta una moció de censura, havent segut expulsada. La llei anti-transfuguisme no serviria per a res, si cada vegada que un partit expulsa a algú que no accepta les decisions de la majoria, i mentre dura el procés judicial pot presentar una moció de censura.
 
En aquestos moments l’actuació de Karina Vercher com a regidora té el rebuig contundent tant dels col·lectius d’EUPV de la Valldigna i la comarca com de la direcció de País, no sols perquè és una trànsfuga que s’ha apropiat de l’acta aconseguida amb l’esforç de la militància i els vots de la gent d’esquerres, sinó perquè a més, està obrint la porta a la moció que permetrà la recuperació de l’alcaldia per part del PP.
 
La trànsfuga i el seu assessor, ja varen començar a pactar amb el PP uns dies abans de les el·leccions municipals, així ens ho varen fer saber alguns dels participants en les converses. Però en aquells moments, la pressió del col·lectiu d’EUPV a Tavernes i la de la seva família ho va impedir.
Després no ha tingut cap motiu per criticar al govern municipal, que ha portat endavant, punt per punt, el programa que varem pactar i que, a mes a més, hem anat reafirmant  en les reunions que he fet BLOC,PSPV i EUPV.
 
¿Com pot dir que els pressupostos als que es va oposar no tenen contingut social,  qui ara fa pinya amb qui no respecta la llei de dependència, està carregant-se la sanitat pública amb el copagament i la privatització, i està en contra del estat de benestar?  Com es pot ser tan cínica !!
 
I l’ex-alcalde, que ha portat una gestió tan desastrosa i incompetent, com s’atreveix  a identificar a la trànsfuga amb el nostre partit. NO ÉS DE EUPV!!! Ha estat expulsada amb totes les garanties.
Si la trànsfuga tinguera un mínim de vergonya ja fa temps que haguera dimitit i tornat l’acta de regidora. I com pot suportar eixa actuació la seva família?
 
Els col·lectius d’EUPV de Tavernes, Benifairó i Simat de la Valldigna  exigim la dimissió de la trànsfuga.