dilluns, 13 de maig del 2013

Nota de premsa del PSPV de Tavernes



El PSPV de Tavernes informa que Karina Vercher, unilateralment, fa uns dies va decidir trencar l’acord de Govern que ella mateix va adquirir junt amb el PSPV i el BLOC a principi de legislatura.

Acord de Govern basat en un esperit democràtic i de consens, on les tres forces polítiques representades, varem consensuar un programa comú per al govern de la ciutat.

Desprès de manifestar el seu descontent i no voler continuar treballant amb el programa acordat en el seu dia, pensàvem que seria conseqüent i coherent amb les seves manifestacions, i presentaria la seva dimissió.

Hem esperat un temps prudent, li hem donat el temps que ens va demanat per reflexionar. Vist que no hi ha cap voluntat per la seva part d’assumir el compromís de govern que va adquirir al formar part d’este equip, davant les pretensions de voler imposar els seus interessos personals front als generals i el menyspreu demostrat a la feina realitzada als pressupostos 2013 per la resta de regidors i funcionaris d’intervenció, no queda altra opció que deixe de formar part del equip de govern.

Per la nostra part mantenim l’obligació amb els nostres votants, el deure amb tots els veïns de Tavernes i el mateix propòsit amb que començarem aquest legislatura, treballar pel poble de Tavernes, millorar la qualitat de vida dels veïns i aportar una nova forma de governar amb responsabilitat, coherència i seny.

Des de l’Agrupació local del PSPV de Tavernes, volem manifestar i fer palès el nostre suport als nostres regidors i a l’equip de govern, que han demostrat que no volen governar a qualsevol preu, sinó que ho volen fer per dur endavant les polítiques progressistes a les que es varen comprometre, sempre fidels als seus principis.