divendres, 18 d’octubre del 2013

Acte de l´Associació benèfica ACUDE

(Els responsables de l´Associació ens fan l´incís de que es tracta d´una Associació de caràcter comarcal, referit a tota La Valldigna, a més de que en breu es convocarà una reunió a Simat, vos mantindrem informats).

Dimarts per la vesprada i tal i com vos hem anat informant, es va celebrar en el Llar del Jubilat de La Vall una xarrada informativa de l'associació benéfica ACUDE .

Començà l'acte a càrrec de Paqui Torres, pressidenta de l'associació, la qual va expossar els objectius d'esta , dels que teniu informació més abaix . 

A continuació, Silvia Escrihuela , professional de l'assistencia social i membre així mateix de l'associació, va expossar el primer projecte que té previst ficar esta en marxa i que es un centre de dia que començarà en breu amb dos hores pels matins i en dos dies a la setmana  en principi , esperant poder aumentar la frecuència a diaria , on voluntaris professionals faràn exercicis de tot tipus amb els malalts i cuidadors per a ajudar-los a tindre una millor qualitat de vida . 

Va tancar l'acte el Regidor de Benestar Social Víctor Borràs . També es va comptar amb la pressència del senyor Alcalde i de la regidora popular senyora Inma Tudela . 
Més informació : 
682 20 55 95 (María José )
630 53 64 82 (Paqui Romero)

Objectius de l'associació :

Donar suport psicològic , legal, social i econòmic a les persones majors i depenents .
Donar informació i formació als cuidadors i familiars

Oferir activitats adequades a les necessitats dels seus associats (activitats ocupacionals, rehabilitadores i d'oçi per a majors).

Promoure la sensibilització ciutadana respecte a la problemàtica que envolta als dependents .

Crear grups de auto-ajuda per a familiars .

Gestionar l'arreplegada i distribució d'ajudes tècniques 
( cadires de rodes, caminadors, llits articulats, etc.) .

Atendre a malalts i familiars de tot tipus de demències i malatíes degeneratives (Alzehimer, Parkindson, etc. ) .

Bolsa de treball per a cuidadors .