dijous, 30 de juny del 2011

Els principals accessos a la platja de Tavernes estan en obres

Les vies per a entrar al litoral es troben envaïdes per camions i maquinària pesada.

A menys de 24 hores perquè arranque la primera gran operació de trànsit de l'estiu, els accessos a la platja de Tavernes estan actualment envaïts per obrers, maquinària pesada i camions, cosa que pot causar grans dificultats tant per als residents com per als visitants, sobretot en dies de gran afluència com poden ser els caps de setmana.


A les obres que s'estan realitzant en l'avinguda de la platja, cal afegir, a més, les del carril bici, que van començar al maig, o els treballs d'adequació de l'entorn de la rotonda d'accés a la cv-603, que es van engegar pocs dies abans de les passades eleccions.


La intervenció implica tràfec de camions, maquinària pesada o treballadors que fan necessària una reducció de l'ample del carril. Fins i tot a voltes s'ha de tallar de manera temporal. Així doncs, a les queixes de comerciants i hostalers de la platja sobre les obres en l'avinguda de la platja, se sumen ara els conductors obligats a usar vies alternatives per a evitar els embossos.


El nou equip de govern de l´Ajuntament de Tavernes, encapçalat per Jordi Juan (BLOC) està treballant de forma prioritària sobre aquest assumpte per tal de disminuïr al màxim els problemes que puguen causar. I és que aquesta "herència" deixada per l´anterior govern del PP de Manolo Vidal és un bo "òs".

1 comentari:

aiclar ha dit...

i els principals accesos de simat tmb estan tallats