dimecres, 8 de juny del 2011

Hui últim plenari sota l´Alcaldia del BLOC

Amb el Plenari d´esta nit, acaba l´etapa del "tripartit" a Simat, i dona pas a la majoria absoluta del PP de Sebastián.


Esta vesprada es celebra l´últim plenari de la legislatura i que deixa totalment tancat un cicle polític a Simat.


I és que el BLOC deixarà la seua primera Alcaldia a Simat, donant pas al primer govern en majoria absoluta del PP de Sebastián Mahiques.


A més, queda també finiquitat el pacte tripartit de la passada legislatura entre PSPV-PSOE, BLOC i ESQUERRA, que gestionava el poble des de l´agost del 2008, després de la moció de censura que es va dur endavant contra l´alcalde del PP.


Ara, i després de les eleccions del 22M, el poble de Simat va castigar durament els signants d´aquella moció i tant PSOE com BLOC van perdre 1 regidor i un bon grapat de vots, i ESQUERRA entrava de miracle a l´Ajuntament. El PP va aconseguir una majoria absoluta que ells mateixa ni sospesaven, mentre que l´altre partit que no va signar la moció, Esquerra Unida, ha sigut el que més pujada ha tingut de vots, ratllant quasi el segon regidor.


A partir de dissabte, comença una nova etapa política a Simat, només esperem que no s´apliquen les majories absolutes a Simat per part del PP, igual com estan aplicant-les a la Generalitat Valenciana, perquè de ser així...


PLENARI EXTRAORDINARI AJUNTAMENT DE SIMAT

Dimecres 8 de juny, 2011 19:30h.


1. Examen i aprovació de les actes corresponents a les sessions de 28 de març, 27 d´abril i 16 de maig.