dimecres, 15 de juny del 2011

Fronts oberts

Rami, nou fitxatge del València CF. Es confirma també l´arribada de Parejo a l´equip del Túria.



Mentre Rami és presentat al museu Príncep Felip i Parejo confirmat com a nou jugador del València, hi ha altres fronts oberts que el club haurà de solucionar amb celeritat. Navarro marxarà a Suïssa i Moyà jugarà cedit al Getafe, però altres casos corren el seriós perill d’enquistar-se.

De les Torres de Serrans a la Ciutat de les Arts i les Ciències. En només 24 hores, el nou jugador, Rami, ha conegut dos indrets clàssics del cap i casal per anar aclimatant-se a la que serà la seua llar per a les pròximes quatre temporades. “Desitgem que celebres un títol com la Lliga que has fet a França”, li deia Manuel Llorente que no perd l’oportunitat per tornar a incidir en l’ambició que segons el president ha de tindre l’entitat. També va aprofitar-ne per confirmar el que tots sabien, el fitxatge de Parejo, “és un gran jugador”, deia Llorente, el qual ha costat sis milions d’euros si atenem també la cessió de Miquel Àngel Moyà al Getafe. Això sí, el Madrid pòdria repescar el migcampista per 15 milions d'euros. El porter –a qui li resten dos anys de contracte– podrà enfrontar-se als de Mestalla i el seu ja nou club plantejar-se l’opció de compra: 2,5 milions d’euros que hauria de pagar l’equip d’Ángel Torres si volguera quedar-se’l l’any vinent.

Situacions clares i d'altres que s’aviven, com la de Joaquín Sánchez, que fou sorprés en un restaurant de Marbella amb dirigents del conjunt de la Costa del Sol. Tot i la insistència d’Emery que l’extrem gadità es quede al València, el jugador vol assegurar-se tres anys de contracte sucosos amb els malaguenys sabent que té un as en la mànega molt perillós per als blanc-i-negres, el seu últim any de contracte. Curiosa l’actitud de l’internacional que fa no res feia tourné pels mitjans de comunicació declarant els seu amor al club i el desig fervós de renovar i ara, amb el diners de Abdullah Ghubn, sembla que la cosa ha canviat substancialment.

Per part seua, Manuel Llorente, tot i tindre una oferta de quatre milions d’euros pel ‘7’ valencianista, ha contratacat i ha oferit a Eduardo Espejo, el seu representant, un nou contracte amb més anys que els inicials (tres) però amb una quantitat econòmica inferior a l’oferida per part de l’entitat de la Rosaleda.

Un que vol anar-se’n i un altre que malgrat que li busquen eixida per llevar-se’l de damunt no hi ha forma, almenys per a la destinació que li busquen. El Besiktas que volia Manuel Fernandes té la negativa del jugador, que no vol moure al futbol turc. Els dos equips s’havien posat d’acord en el traspàs (1,7 milions d’euros) i a més el València es llevaria una fitxa de les més altes del planter, i a tot açò cal afegir que Unai no vol vore ni guaitar per Paterna el lus. Una vertadera creïlla calenta que s’haurà de solucionar abans de l’inici de la pretemporada del 7 de juliol.

Qui sembla que es resistia a eixir i que ha canviat d’idea és David Navarro. Segons informacions de Radio València, el Neuchatel podria pagar 300.000 euros (han llegit bé) i fitxar el central valencià. L’equip suís vol emergir de la mà d’un multimilionari i en la banqueta té un vell conegut de la Lliga espanyola, Sonny Anderson. Sens dubte, per al futbol transalpí, suposaria un reforç de luxe, i per al València estalviar-se una fitxa d’1,6 milions d’euros nets per temporada. No sembla mal negoci.