divendres, 3 de juny del 2011

Un macro-complex hoteler "HILTON" a 2 minuts de Simat?

Sembla que el Conseller Blasco, ha estat negociant junt amb el PP Valencià, la venda de la zona de La Barraca d´Aigües Vives "Finca de Sos" amb la finalitat de la construcció d´un macro-projecte urbanístic hoteler, que potser estiguera apadrinat per la multinacional Hilton.


En els temps que corren, sembla en principi una mera especulació fictícia, però, realment seria profitós per a la nostra zona un complex d´aquestes característiques?


Ací es forma un cercle viciós i diferents formes d´entendre la nostra terra:


1. destrucció del nostre territori

2. creació d´ocupació (a 2 minuts de Simat), de ser certes les dimensions d´aquest projecte

3. pura especulació urbanística i creació d´un altra zona fantasma. (en principi al estar darrere Hilton, podríem donar un vot de confiança, però no sabem si és Hilton en primera persona o una empresa externa qui la representa, recordem que el Hilton de València va tindre que tancar).

4. un projecte d´estes característique implica encara més inversió en infraestructures, per tant, més destrucció del ecosistema (accesos, més potència d´alta tensió, construcció d´autovia...)


A la columna dreta, hem encetat una enquesta per a que valoreu este projecte.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

la idea si estaguera vista des del punt de vista de la preocupació per la falta d´ocupació no és mala.

però ací primen els interessos especulatoris i no deixa de ser més que un castell d´arena que si es fa, acabarem maleïnt-lo tothom.

Antonio Cerezuela ha dit...

No seais tan extremistas en vuestras posiciones, ya que con la que está cayendo debemos ser consecuentes con la posible recuperación social y económica de nuestro estado.

Disculpad por no expresarme en valenciano, llevo poco tiempo viviendo en el valle, aunque lo leo y entiendo a la perfección.