dimecres, 28 de març del 2012

Anàlisi del Plenari de dilluns. Socialistes de Simat.


El dilluns dia 26 de març,celebràrem el Ple a l´Ajuntament de Simat de manera ordinària.A continuació,vos passem l´ordre del dia, així com les actuacions i valoracions dels nostres Regidors a l´Ajuntament.
 
Els primers punts de l´ordre del dia, eren els d´aprovar l´acta de l´anterior plenari (unanimitat) i la de donar decret dels comptes de l´Alcaldia.
 
El punt 1.3,donava compte de la informació sobre la relació de pagaments efectuats per l´Ajuntament en els 4 trimestres de 2011.

El punt 1.4,donàrem compte sobre la informació en relació al pagament a proveïdors, el conegut com a "plan Montoro", i d´ahí hem de dir algunes coses:
-La primera, és que l´Ajuntament ha demanat un ICO de 309595,6 Euros per a pagar el que té pendent amb proveïdors i empreses a les quals es deuen diners.
-La segona,és que hem de dir que també ens deuen entre Ministeri,Generalitat,Diputació i Servef, la quantitat de 924824,6 Euros, dels quals hauríem de restar 17000, que han arribat a l´Ajuntament aquesta mateixa setmana.
 
La tercera cosa que hem de dir al respecte és què, com podeu vore, si els organismes que ens deuen diners compliren amb els seus deutes, l´Ajuntament de Simat, estaria en una situació molt millor que la que tenim, que de per si ja és molt acceptable. Però si ens pagaren,tindríem inclús superàvit als comptes del poble. D´ahí que pensem de nou, i pareix que el PP va entrant en raó, que l´auditoria era i és INNECESSÀRIA, i una APOSTA ELECTORALISTA DE DESPRESTIGI A L´ANTERIOR EQUIP DE GOVERN SENSE CAP NI PEUS.

El punt 1.5,de l´ordre del dia ens parlava del pla d´ajust impost pel govern central.Tots els ajuntaments han de fer-lo sense exempció amb les previsions d´ingressos i despeses fins a l´any 2022.

El punt 1.6 tractava de l´acord que han signat l´Ajuntament i l´empresa que gestiona les visites guiades al Monestir amb la tourist info. Creiem que aquest conveni de col-laboració,pot donar millor servei al visitant ja que es cobreixen més hores de visites guiades, i a part, es poden baixar els costos d´uns i d´altres . Votàrem a FAVOR.

 El punt 1.7. Modificació de llocs de treball a l´Ajuntament. Fa algo més d´un any, es va promocionar internament dos auxiliars administratius per a que foren adiministratius, encara que aquestos, cobraven el mateix que els altres, doncs desenvolupaven la mateixa tasca a l´Ajuntament. El problema surt quan es promociona i els que pugen de categoria, al tenir el complement específic més elevat, cobraven més diners que els altres. Van hi haure 4 propostes damunt la taula, i al final votàrem per unanimitat que el que cobraven de més dos administratius es repartiria entre les quatre persones que tenien aquesta categoría professional, per a que no hi hagués cap discriminació.
 
El punt 1.8, tractava d´una modificació de l´ordenança de la taxa del Mercat. L´ordenança ja estava aprovada des del passat plenari, aleshores s´ha fet una modificació, s´inclogué la necessitat d´una assegurança de responsabilitat civil. El nostre vot va ésser FAVORABLE.
 
El punt 1.9: Proposta de l´Alcaldia sobre la modificació de l´ordenança per a posar taxes al Poliesportiu. Vaja per davant,que els SOCIALISTES estem en contra d´allò que siga pagar per ocupar o utilizar algo “social”, però com que és una manera de regular l ús de les pistes´, i a més a més els preus són simbòlics,1 euro l´hora, la llum a part, vam decidir a l´agrupació que el nostre vot seria FAVORABLE.Per cert, dir que els no empadronats a Simat pagaran el triple, 3 euros l´hora per jugador.
El punt 1.10-Normes d´ús del Poliesportiu. Votàrem a Favor, perquè el plec que redactàrem nosaltres a l´anterior legislatura, és el que han fet servir des de l´Ajuntament a hores d´ara.

MOCIONS:

 Ahir va ser un Plenari on es varen presentar vàries mocions, sobretot d´agricultura, en contra de l´acord entre la UE i el Marroc, sobre el dia de la dona, les brutals càrregues policials etc…
 
Nosaltres,en presentàrem 4, que ja estan penjades a la web des de fa temps, per si voleu pegar-les una ullada.
 La primera va ser sobre el suport a les dones en el Dia Internacional de la Dona. Incomprensiblement, el PP, ja ens la va tombar en comissió informativa, aleshores sabíem el que podia passar. Quan va ser el moment de la votació, l´Alcalde ens va dir que si modificàvem el paràgraf relatiu a la “salut sexual “ i a la “conciliació laboral “ens la aprovaria.La nostra resposta a qualsevol creència de qualsevol persona que estiga en contra dels pensaments dels Socialistes, no pot fer ni que ens pensem ni un segon a modificar qualsevol moció basada en la igualtat i els drets de tots i totes. Com vam dir que no tocàvem ni una coma, ens la van tombar, repetim….INCOMPRENSIBLE-
 
La segona va ser sobre el suport a l´agricultura valenciana i en contra de l´acord a la UE I EL Marroc. Rebuig frontal a deixar passar productes sense cap tipus de control fitosanitari, en quan als nostres llauradors els cremen a exigències, fent que la taronja avui estiga on està.Va ser aprovada per unanimitat-
 
Altra va ser sobre la brutalitat a les càrregues policials a València. Condemnem l´actitud del cap de policia, i a més a més demanàrem la dimissió de la Delegada del Govern. Està clar que el PP la va tombar.

 L´última moció que presentàrem fou la de la defensa dels interins, davant els retalls anunciats per a este col-lectiu del conseller J.M Vela, el qual demanàrem que rectifiqués la llei, i que s´invertira en allò que reialment fa falta, no en obres faraòniques ni malbaratant els diners a costa dels drets de tots els valencians. El PP, a pesar de tindre regidors interins,també la va votar en contra, deixant vore, que si els afecta a ells també…no tenen cap inconvenient en seguir les directrius que els manen. 

També hem de dir que donàrem suport a les mocions dels altres grups, inclós el PP, que li votàrem a favor la seua moció de la Dona, no com ells a nosaltres, pareix que nosaltres ho fem tot amb el ganivet amb les dents, i no és així. Sols tractem que aquest món siga més igual de just per a tots.
 
També, al torn d´intervencions, proposàrem que es fera alguna cosa per a l´esport femení al poble. A part del futbol, no hi ha res més. Diguérem que es podria fer bàsquet per a les xiques, de fet moltes xiquetes ja ens ho han dit.També vam dir que es podria fer una pista de patinatge, en la zona verda que hi ha enfront el “matadero”, i que la despesa per a l´Ajuntament seria ben baixa, enacara que es podria aprofitar la pista de bàsket i fer-la multiusos per poder patinar allí
 
A l´última intervenció, preguntàrem si a la matinal motorista d´una falla del poble del costat, es va fer alguna despesa. Ens digueren que si. 300 Euros….nosaltres diguérem, que ben bé els hagueren pogut posar per a la més desangelada nit de cap d´any que hem passat al Monestir els darrers temps, no cregueu????

AGRUPACIÓ LOCAL DELS SOCIALISTES DE SIMAT.
                                                 www.socialistes-simat.com
 

31 comentaris:

Anònim ha dit...

Si vols jugar a padel has de comprar un pack de cinc partides a la biblioteca, quedar amb tres persones mes que han anat tambe a la bilioteca, arreplegar els tikets de cadascun, anar al poliesportiu, a les 9:30, no vages a les 10 que no podràs jugar,a vore si pots jugar les hores disponibles, si t´apanya dones els quatre tikets i ja està a jugar!!!!
Vegeu com fer esport és fàcil. No volieu PP???? Es mes fàcil fumar porros en el calvari, tu mateix.

Anònim ha dit...

Si es com dius, no val 1 euro l'hora jugar, si no quatre. És més barat anar-te'n a un lloc privat que jugues a l'hora que vols i no tens que fer tanta feina. I els xiquets? No hem diràs que els xiqueta de 8 o 10 anys també tenen que pagar. No, si al final no podràn anar al poliesportiu els xiquets, perquè si comencen així, la pròxima serà posar preu al futbet, al futbol, al tennis i si volen passar la vesprada jugant necessiten un dineral. Què fort! Com si no pagàrem prou impostos per a que els nostres fills puguen anar al poliesportiu tranquil·lament, Val d'ana endavant que juguen al carrer com hem fet tota la vida, bé si no ens cobren per jugar al carrer en el pròxim plenari. ENCARA ENS QUEDEN TRES ANYS!!!! QUE PASSEN PROMPTE!!!!!

Anònim ha dit...

els menors de 16 anys no tenen que pagar.I el tems es de hora i mitja per partida, van votar tots els partits politics que si unanimitat

Anònim ha dit...

tots eixos parats que passaven alguna horeta jugant, que es foten.
Eixe Segarra que juga en hores de feina que farà pagar o cobrar?
Pera que feu altra pista? per fer pagar i que no poder jugar?
Per fer gasto?
Ho ho entenc.
Senyors socialistes de vegades feu coses raretes.

Anònim ha dit...

Segarra quan jugue en hores de feina que farà?

a) pagarà
b) cobrarà
c) convidarà als altres 3
d) b i c

Anònim ha dit...

Per molta cabotà que pegues, fer pagar als que juguen al padel si, als que juguen a tenis no, als del futbol tampoc, no te ni cap ni peus.Es una animalada. Fer pagar pel campus esportiu es una animalada. pujar la contribució un 11 % es una animalada. t'agra o t'apanya el PP simater?

Anònim ha dit...

menors de 16 anys riquets no paguen, el meu fill que en té 17 i jo i la dona estem aturats si. pues gràcies per la propina! que es passe al futbol que com el fill de l'alcalde i el del regidor juguen a futbol es ix debades.

Anònim ha dit...

els del futbol tambe paguen 250 euros a l´any i la roba apart .Aci paguem per tot

Erika Ripoll ha dit...

És molt bonic tirar la pedra i amagar la mà. Per qué escriviu en anònim tots els comentàris, teniu "por" de que els al·ludits vos puguen contestar a la cara?

Anònim ha dit...

ja,ja,ja,ja,ja. Tu ja saps que els vots també son anònims i be que els vas voler.

Anònim ha dit...

Els del futbol no paguen per les instal.lacions municipals, paguen per estar federats i paguen per l´escola de futbol (com es paga per les classes de padel). i paguen per la roba com paguen els xiquets que practiquen altre esport (O vens tu a pagar-me la meua)
L´ajuntament no veu un duro perque es jugue al futbol, es mes si no estic equivocat l´escola de futbol té subvenció, cosa que no te altre esport.
No dic que paguen pel futbol o futbet, dic que es potèncie tots els esports per igual.

Anònim ha dit...

No pagueu per utilitzar les instal.lacions de futbol, com no es paga per utilitzar el musical, altra cosa es que les classes de padel, tenis, musica o futbol es paguen.
Ací es fa pebre i tomaca uns paguen i altres no.

Anònim ha dit...

Molt ben dit 12:16 AM!!!

Anònim ha dit...

B i C en resposta a lo que farà Segarra

Anònim ha dit...

Segarra no cobrava una pagueta per inutil i per això el van posar al camp de futbol??? Ara també està Palleta, per això Segarra pot jugar al Pàdel en hores de féina i ara que la seua filla ha dimitit per a vore si també l'enxufen a l'Escoleta l'han enxufat d'obrer del poble.

Las gallinas que entran por las que salen....

Anònim ha dit...

Enxufe, enxufe, enxufe!!! Ara bé, que també vec ara a Pep el wapo i al Tofut amb ferramentes a les mans que no ho havía vist mai!!!

Anònim ha dit...

Com està rentabilitzant Erika els insults el dia de la moció... com a agraïment tota la família enxufada i a cobrar per jugar a pàdel

Li poses un llacet ha dit...

Els comentaris anònims no s´han inventat enguany,eren igual o mes besties quan els feieu vosaltres en altra pàgina i no t´havia sentit queixar-te.

Anònim ha dit...

ERIKA ERES MOL VALENTA PER AIXO EL VOL TOT EL POBLE,ENTRA EN ARC IRIS,
¡EL VOLEM MOLT!

Anònim ha dit...

Erika,no volies al.ldits?no ver entrat en politica,ara que sense estar en politica el poble el volia igual.besets

Anònim ha dit...

QUE BONA ERES ERIKA,CARINYO,ERES UN MODEL A SEGUIR,TOT EL POBLE EL VOL.SEBAS JA SABIA A QUI POSAVA.
PERDONA QUE M'AMAGUE EN EL ANONIM PERO A LO MILLOR SI SABEU QUI SOC M,ANXUFEU EN ALGUN TREBALL I AIXO NO ESTA BE,PQ SEBAS ES JUGA EL PUESTO.UN ABRAÇ I PERDONA A QUI PARLE DEL TEU PARE QUE TU SAPS PERDONAR.

Anònim ha dit...

Erica reina els vots tambe son anonims i ben be que sabeu el que van votar els rumanos, pq els ho vau possar vfosatroas dins del sobre i els ho vau donar en ma.i si es per defendre a tun pare vas i et defens tu a arc iris que igual t´interesa el que diuen de tu.fiu fiu fiu fiu.

Anònim ha dit...

ella ja volia que lanxufara la seua amiga Lidia en lautobus de british a canvi li va dir que la plasa de la escoleta que vaixir li la donaria ella, pero mira , va resulatr que vas parlar mes de lo que tocava i es va enterar tot el poble antes de donarlila i al final van tindre que taparo de alguna manera i li la van donar a un altre, que per cert eu fa molt be.Ara vols que ´tanxufen a tu de directora.te queremos erika.No vullgues estar en politica i que no parlen de tu ,exe es el preu que es paga pels 400 eurets que tas emportat al mes i sense fer res

Anònim ha dit...

A mi em queia fatal pero no sabia que a tot el poble també. Mes val que Sebastian l'aparte ben lluny del PP de Simat sino la imatge del partit es vora feta malbé i perdrà vots per culpa d'ella

Anònim ha dit...

Es que sebastian es va buscar una llisteta que....

A mi tame em queia be sebastian,pero si a ell les persones que va triar per consejals li pareixen representatives de simat(apaga y vamonos)
Dime con quien andas i te dire quien eres.

Amb les fotos si que ixim, si.... ha dit...

No es tracta de caure´t bé, es tracta de treballar i fer coses:
que ha fet erica? que ha fet monica? que ha fet domi? que s´ha fet en educacio, cultura, turisme, mediambient, esport???????
S´ha fet alguna cosa este any???? No hay mas preguntas!

Anònim ha dit...

Si que per a no tindre a Serra i Eladi hem ixit del foc per a caure en les brases

Anònim ha dit...

Aquest ajuntament l´únic que esta fent es gastar els diners que no te en coses que no fan falta.
Es aquesta la política que voleu?
Amb el PP es possible, ells si que saben gastar el que no es te sols per fer grans obres.
Ara aneu i els torneu a votar.

Anònim ha dit...

Les úniques grans obres les ha fet el tripartito, amb diners que no tenien i que encara es deuen.

Anònim ha dit...

el tripartito, rei, com tu dius ha fet eixes grans obres en diners que el govern del PP no els ha donat encara

Si per lo menos callareu! ha dit...

Si Simat està mal de diners no es per estar endeutat, es perque tenim una Generalitat del PP que no paga perque s'ho ha gastat tot en emarsa, tratges i calatraves. Deurieu de tindre almenys la vergonya de callar, perque agusades mi vida que podeu alçar la veu amb els camps, blascos, fabres, crespos i demes lladres que ens haveu posat.
D'on no hi ha no es pot traure. Com el gastes 20.000€ en la piscina per estalviar aigua? quanta aigua has d'estalviar perque isca rentable? Si ixiren de la vostra butxaca no farieu les tonteries que feu!