divendres, 17 de maig del 2013

Moció de censura a Tavernes: PP + TRÀNSFUGA



El PP de Tavernes ha presentat este matí una moció de censura contra l´actual Alcalde de COMPROMÍS-BLOC Jordi Juan.

La moció, que està signada pels 8 regidors del PP, serà recolzada per la trànsfuga d´EU Karina Vercher.

La Cotorra de Simat té constància de tota l´estratègia política que s´ha seguit des del primer moment a les darreres setmanes per part del PP i de la trànsfuga.

Reunions a València i Gandia entre Karina Vercher i Manolo Vidal (...amb el apadrinament d´algú prou "important" de la Diputació i de l´Ajuntament de Gandia), on es va dissenyar tota l´estratègia a seguir: el numeret de votar en contra dels pressupostos quan la trànsfuga Karina era la que no es presentava al treball...   La finalitat: Justificar una moció de censura que torne al PP a fer i desfer a Tavernes, com a contrapartirda a Karina Vercher li donen un bon sou, a més de algun que altre contracte (i no té que ser precissament a Tavernes) adjudicat a l´empresa de la seua parella (un altre ex d´EU).

Arriba doncs la política basura a Tavernes, però no serà un camí fàcil per a la trànsfuga i el PP aconseguir l´Alcaldia, perquè EU la va expulsar del partit fa ja temps, tot i que una sentència judicial ha paralitzat eixa expulsió.  En la llei a la mà hi han molts condicionants per a que Karina Vercher siga declarada trànsfuga legalment i per tant no puga participar a cap moció de censura.

3 comentaris:

Karl Marx valler ha dit...

O siga, hi ha possibilitats de que Karina siga declarada com a transfuga per la justícia pero vosaltres ja l'anomeneu així, no? No us sembla que a Simat les esquerres no podeu donar massa exemple sobre mocions de censura a un govern? Ah, no que el Bloc ja no es d'esquerres...

Anònim ha dit...

Karl Marx??? JAJAJAJAJ, hi ha un article que diu el següent: La Ley 2/2011, apartado 1 del artículo 197, de tal forma que en su letra a), que regula la moción de censura, se viene a requerir un voto más cuando la misma haya sido suscrita por algún concejal considerado tránsfuga (que haya formado parte del grupo político del Alcalde o cuando haya dejado de pertenecer al grupo político municipal al que se adscribió al inicio de su mandato). Ara ja si algú enten més que em diga si Karina es considera trànsfuga. Si fora així els faltaria un vot per a tirar avant el procediment, la llei diu que es necessita un vot més en cas de transfuguisme. Ànim i que no puguen amb vosaltres.

Karl Marx ha dit...

I perquè el Bloc valler no va tirar a la trànsfuga del govern quan esta va passar a ser-ho? Us recordem que va estar expulsada d'EU i despres del grup a l'Ajuntament per Bloc-PSOE fa prou temps, pero sembla que seguien governant sense cap trànsfuga, ni els molestava el que dia ni com treballava. Sembla que en política tot val segons per on bufa l'aire i s'argumenta segons el poder que es guanyar o es perd.
Expliqueu-li la llei també al secretari de la Vall, que com jo es veu que tampoc l'enten massa. A lo millor sap algo mes de lleis que vosaltres, no se, per la seua feina potser.
El 29 veniu a la vall i s'entereu de com es la cosa.