dimecres, 9 d’octubre del 2013

9 d´octubre, comunicat de Demòcrates Valencians (DV)



Demòcrates Valencians es disposa a viure un 9 d´octubre molt especial perquè és el primer de la nostra formació com a iniciativa aglutinadora del centre regenerador valencià.

Els que hem decidit sumar-nos a este projecte ho celebrem en esta ocasió amb un afany renovat per millorar la nostra realitat. Però hui commemorem un dia que està per damunt dels partits i, per això, vos convidem a viure´l amb el màxim goig en companyia de les vostres famílies i amics. Fem bandera de la convivència i de l´orgull i la dignitat de ser i sentir-nos valencians.

Tot i això, no és un dia només per a celebrar, sinó també per a reivindicar. Des d´un finançament just als ingressos que corresponen al nostre poble per part de l´Estat, sense oblidar la nostra protesta front a les agressions mediambientals i la reclamació dels drets de tots els nostres ciutadans, com és el d´expressar-se en valencià davant les autoritats públiques. La nostra societat no va a contemplar este procés d´expoli econòmic i degradació moral de braços creuats. Cada dia és més visible que hem dit prou i vos animem a què ho féu sentir també en este 9 d´octubre, el dia de tots els valencians.


Volem convidar-vos a què participeu en les celebracions de demà no només al Cap i Casal, sinó també a totes les ciutats i pobles, de nord a sud del nostre territori. Que es note eixe orgull de valencianitat, recobrem eixa autoestima que volen menysprear els que de continu usen a la nostra terra com a moneda de canvi. Junts som un poble fort, amb el futur del qual no podran especular frívolament ni des de Ponent ni des de Tramuntana.


                 Sentix-te orgullós de ser valencià i demostra-ho!

Feliç 9 d´octubre a tots els 
valencians, recuperem la dignitat!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Me encanta cuando la gente se reunen e intercambian opiniones .
Gran página. Continúa así !

my blog :: teléfonos móviles