divendres, 4 d’octubre del 2013

Resum del Plenari de setembre, Socialistes de Simat.

Simat de la Valldigna-20110708-00071
Dilluns, celebràrem el plenari ordinari del mes de setembre. Poques novetats a l´ordre del dia, la veritat.

Anem a fer un resum del que va passar i del que els Socialistes vam demanar.

Aprovàrem l´acta anterior al primer punt, per a després passar a una felicitació als agents de la policia local, ja que li salvaren la vida per dues vegades a un veí de Simat al atragantar-se. Ens donaren la informació trimestral que es subministra al Ministeri d´Hisenda, en este cas fou la del segón trimestre de l´any. Poques novetats, la veritat. És el que passa quan no destines cap euro en fer coses al poble fora de pressupost, ja siga per a donar feina o per a qualsevol altra cosa. El pp està duent l´Ajuntament com si fos la casa d´un sol veí o veïna, o siga, el dia a dia…i res més.

Es ratificaren alguns decrets… això decrets (no hi ha debat), i es modificà l´ ordenança sobre l´impost de les obres al Monestir, on pagaràn el 5% a mode simbòlic. També modificàrem l´ordenança del clavegueram, nosaltres ens abstenirem. Creguem que és una mesura populista sense més. Diuen que baixen impostos, però en realitat el que fan és no invertir amb el clavegueram. A vore a qui volen enganyar…

El punt 1.9, era la declaració d´adhesió a un acord de la societat civil per la “Comunidad Valenciana”. Si el que volen és unir forces, almenys podrien començar per fer-ho en valencià per als que parlem la nostra llengua. I el text està ple d´incongruències, molt a l´estil PePero. Parla del Corredor mediterrani, i s´omplin la boca, però a Madrid callen davant Rajoy i Cospedal. Parlen de finançament, però mireu si són hipòcrites, que a Madrid voten en contra d´un millor finançament per al País Valencià, la última fa dos setmanes, i ho han fet fins a tres vegades… i així, el text arriba a fer vergonya. Senyors del PP, ens heu clavat en aquest merder, ara tragueu-nos si podeu… que no podeu, perquè no sabeu, sols heu sabut despilfarrar i dur-nos a aquesta situació.

Votàrem a favor d ´una moció de l´Alcaldia per a que no ens facen fer el manteniment de les carreteres als ajuntaments.Mira que són llestos estos del PP de la Diputació, ells proven i si cola, cola. Fixeu-se que la moció en contra d´açò la presenta el mateix alcalde…
Els Socialistes de Simat-PSPV duiem una moció demanant ajudes davant l´inici del curs escolar. Era d´esperar que ens la tombaren, això que demanem no va amb ells i els seus fills…o això pensen ells (el PP), perquè com sempre, l´oposició la va votar a favor.

Compromís i Eupv també presentaren mocions. Per tancar l´ordre del dia, la companya Agus Brines va renunciar a la seua acta de regidora. Vaja des de la nostra agrupació, la felicitació a la tasca realitzada després d´estos anys. Et desitgem que vaja tot molt bé. Hem coincidit en quasi el 100 % de les coses, i creguem que eixe és el camí.

Al torn d´intervencions, preguntàrem que havia passat al cotxe de la policía local, un cotxe nou i que ara està practicament sense poder-lo gastar, i també preguntàrem pel tema de la neteja de terra baix l´horta. Pareix ser que no tots han complit, i volem que l´equip de govern obligue a qui no ho ha fet, a que ho deixe com cal, que per això amenaçaren ells amb l´avís que es va fer als propietaris. A vore si fan el que toca, o van passant amb fum,  igual que amb els dos solars que queden per tancar a la zona de Manhattan, i que l´Ajuntament hauria de tancar ja, i que els passe la factura als propietaris. Això és el que diu l´ordenança municipal, i fa més d´un any que ho demanem… pero com sempre, RES DE RES.

Si voleu vindre amb nosaltres, o senzillament suggerir-nos el que siga, no dubteu en posar-se amb contacte.
simat@socialistes-simat.com
Facebook:socialistes simat
Twitter:PSPV simat
SALUT!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bona tasca la s'Agustina Brines. A vore si al nostre alcalde de la Vall se li apega algo d'esta concejal amb tant de seny!

Anònim ha dit...

bona llavor dels socialistes,a més de fer oposició proposant,informen al personal del que fan i pensen.això es diu transparència,i alguns haurien de pendre exemple a tots els nivells