divendres, 25 de novembre del 2011

ANDREU VALOR, CONCERT SOLIDARI

AJUDA ORGANITZA UN CONCERT SOLIDARI AMB LES DONES DE EL SALVADOR
EL 25 DE NOVEMBRE,
AMB L'ACTUACIÓ D'ANDREU VALOR


Des de l´Associació de Juristes Dones d´Alzira – AJUDA volem donar a coneixer una de les activitats programades amb ocasió del 25 de novembre en que es conmemora el “Día Internacional sobre l´Eliminació de la Violència contra les dones”.

Hem tingut ocasió de conèixer de primera mà quines són les dificultats que presenten els col·lectius de dones de El Salvador, i els obstacles que han de sortejar per eixir endavant amb problemes bàsics com l´autoabastiment d´alimentació i aigua, la falta de vivenda i la violència masclista. El passat any poguerem conèixer a l´Assamblea de Mujeres ACAMS, que precisament tingué el seu orige per donar una possibilitat d'autonomia i independència a dones víctimes de violència masclista.

I ara volem commemorar aquesta data tan significativa en la lluita per l'erradicació de la violència contra les dones, amb un concert solidari del cantautor de Cocentaina Andreu Valor. L'objectiu del concert és completar els fons que AJUDA ha rebut de l'entitat CAIXA POPULAR per a dur a terme en la regió de Cabañas, El Salvador, un projecte de conducció d'aigua a les vivendes i horts familiars, gestionats per la cooperativa de dones ACAMS.

El concert serà a les 23h del proper 25 de novembre, a la Sala Simbiosi d'Alzira. El preu de l'entrada serà 10€ i és podrà col·laborar també amb la fila zero amb 5€.