divendres, 4 de novembre del 2011

IV Mostra professional de contacontes “Contescoltes”


(Nota de l´Ajuntament de Simat) www.simat.cat
La Mostra de contacontes “Contescoltes” que organitzen conjuntament els ajuntaments d’Ador, Barx, Requena, Simat de la Valldigna, Tavernes i la Diputació, va tindre lloc el divendres 28 d’octubre de 2011, al Reial Monestir de Santa Maria de la Valldigna, amb un programa d’actuacions per part de professionals del món del foment lector i amb la presència d’altres professionals del món de la gestió, de la lectura i l’animació cultural.

Les activitats començaren a les 10 hores amb l’actuació dels següents professionals de la narració: Fran Pintadera, Dama, Blai Sanabre, Fèlix Albo, Los hilos teatro, Pinticomina, Pablo Albo, Maísa Marban, Cristina Verbena, En contes de jazz, i Vol de núvol, que va realitzar la cloenda de la mostra.

Els contacontes actuaren en dos sales, per tal de no aglutinar gran quantitat de públic en una sola sala. Aquestes dos sales van ser l’almàssera i l’església del Monestir.

Els assistents com a públic van ser molt nombrosos, més de 400 persones entre bibliotecaris, gestors culturals, regidors de cultura, estudiants de Tsoc i d’infantil, i professionals del món del foment lector.