divendres, 18 de novembre del 2011

València CF - R. Madrid, a per la confirmació de l´alternativa.

Vicent Guaita, junt amb el cartell especial del partit de demà, que enfrontarà al València CF (3er classificat) contra el R. Madrid (1er classficat).

Emery: "Així, podem guanyar al Madrid"

A Mestalla arriba una autèntica amenaça, el Real Madrid, però el València creu. Per què no es pot guanyar al Real Madrid? El vestuari al complet, des del cos tècnic a l'últim futbolista a arribar, té la lliçó ben apresa i sap que col·locar-se a un punt del líder és possible amb el suport de l'afició i interpretant a la perfecció el guió.

Concentració màxima, sense distraccions. Les primeres pinzellades ja li les ha transmès Unai als seus xics amb un vídeo de 35 minuts que van visualitzar ahir abans d'eixir a la gespa, amb talls de partits del Madrid disputats en la temporada actual. Quin és la fórmula per a guanyar-los? La primera mesura presa per Emery és no rescatar del seu arxiu el plantejament posat en escena a Mestalla fa uns mesos, en el fatídic 3-6 maquillat al final encara que va donar la sensació que si hagueren necessitat marcar deu gols ho haurien aconseguit sense patir, però ja es té ben clar com fer-li mal a l'equip entrenat per Mourinho, i el primer pas va a ser «aguantar el seu inici». Va a ser vital frenar el seu començament, molt agressiu i amb una pressió forta a dalt.
VALÈNCIA CF - REAL MADRID
Història d´un desencontre

 

1 comentari:

simatero3200 ha dit...

AMUNT VALENCIA