dimarts, 1 de novembre del 2011

Emery: "Pot ser una gran nit" Champions, València CF - Bayer Leverkusen

L'entrenador del València, Unai Emery, ha indicat davant el partit de Lliga de Campions contra el Bayer Leverkusen en què el seu equip necessita  la victòria per no estar pràcticament eliminat del torneig, que "únicament" pensen en aquesta trobada "i no en el que puga venir després ".

Preguntat sobre si contempla l'opció de l'eliminació del València en la màxima competició continental, el tècnic ha negat que passe aquesta possibilitat.

"Podem corroborar demà la millora de dissabte contra el Getafe. Hem de millorar coses del partit anterior, però estic convençut que aquesta pot ser la de demà pot ser una gran nit i per això necessitem a l'afició que ha de ser conscient que és part d'això ", ha subratllat.

Segons Emery, en aquest partit la dificultat no està sol en el rival sinó en la seua mentalitat. "Són capaços de jugar els noranta minuts i poden fer-te gol si els deixes algun minut", ha explicat.

Sobre el rival que tindrà davant el València, Emery ha assenyalat que "té capacitat per ser un equip molt defensiu i per ser també molt ofensiu. Cal estar preparats i saber com arribar a la seua porteria per fer gol".

"En noranta minuts, en el moment en què vulguen anar a per la victòria són capaços de ser ofensius. Hem de ser intel · ligents per llegir i jugar com toca el partit, ja que aquest pot canviar de direcció diverses vegades", ha detallat el preparador del València.

Emery ha recordat que fa al conjunt alemany que "quan es va deixar anar en l'anada i va incorporar a gent des de les bandes i des del centre del camp va ser difícil d'aturar i els va fer dos gols".

"En els quinze minuts en què el València no va poder subjectar el potencial del Bayer allà, vam perdre el partit", ha recordat.

"Ara, hem de lluitar pel que lluitem molt la temporada passada, de manera que tenim ara i pel que seguim tenint. El partit de demà és el que ens donarà opcions per seguir viu", ha assegurat el preparador basc.

Sobre l'incident que van protagonitzar en el partit d'anada dels entrenadors després de la celebració del segon gol dels alemanys per part de Robin Dutt, Emery ha revelat que Dutt "es va disculpar" i que ell va entendre "el que els entrenadors poden viure en alguns moments ".

El tècnic valencianista, preguntat per si el dubte sobre la presència de l'alemany Michael Ballack marcarà o no el seu plantejament, ha dit que "respecta a tots els jugadors del Bayer", ja que "si no està Ballack, estarà un altre amb un potencial semblant" .

Un periodista alemany li ha comentat que a Alemanya pensen que està molt motivat quan dirigeix ​​els partits. "Vaig néixer així com a entrenador, vaig créixer així i em mantinc així", ha dit Emery, que va afegir que procura ser un més, encara que no juga.

També li va preguntar si quan els crida, els jugadors "li senten o reben molta informació". La resposta del tècnic, que ha suscitat les rialles dels periodistes presents, ha estat que "l'únic" que fa és "cridar perquè corren".