divendres, 4 de novembre del 2011

Campanya electoral 20-N: ESQUERRA PAÍS VALENCIÀ, Joan Serra inicia a Gandia la seua campanya com a candidat al Congrés


Joan Serra, Candidat al Congrés per ESQUERRA a les eleccions Generals del 20-N, va iniciar ahir la campanya electoral a Gandia, amb la típica pegada de cartells.

"Actua amb independència", el lema de la campanya d´ESQUERRA.

Esquerra-País Valencià presenta la seua campanya electoral amb el lema "ACTUA amb INDEPENDÈNCIA"

Anna Peña, directora de campanya d'Esquerra-País Valencià per a les properes eleccions generals del 20 de novembre, ha presentat les línies mestres de la campanya electoral que els republicans desplegaran durant les properes setmanes arreu del País Valencià. Per a aquesta campanya el lema escollit pels republicans ha estat "ACTUA amb INDEPENDÈNCIA" que servirà per a vehicular les propostes d'Esquerra arreu del territori en els més de 80 actes previstos a diferents pobles i ciutats.

 "Amb ACTUA amb INDEPENDÈNCIA hem volgut destacar l'esperit d'Esquerra que actua més enllà dels interessos de grans empresaris, l'esglèsia, la monarquia, els bancs o les grans corporacions. Som un partit lliure, sense lligams i prevendes de cap tipus, i aquests principis ens donen gran capacitat de treballar per les necessitats de la gent en l'actual context de crisi, on els grans partits s'han doblegat a polítiques neoliberals fetes al dictat dels mercats. Per descomptat, també deixa patent la nostra voluntat de no cercar una Espanya alternativa que molts s'entesten a intentar amb la resposta negativa de l'Espanya de sempre. Seguirem treballant al servei dels valencians i valencianes al Congrés dels Diputats per vetllar pels seus interessos, que ben poc són escoltats a Madrid. Per a nosaltres ha passat el temps de buscar una Espanya alternativa i ara cal cercar una alternativa a Espanya", ha sentenciat Peña.

 La directora de campanya dels republicans, ha fixat els principals eixos programàtics de la campanya. "En l'actual context de crisi és clau fer una aposta pels serveis públics sense re-pagaments ni privatitzacions, amb el concert econòmic com a principal eix per a recuperar els 20.000 M€ que se'n van cada any del País Valencià i no tornen. Per fixar un nou rumb per al País Valencià cal fer una aposta per capgirar el nostre model productiu potenciant un procés de reindustralització del País Valencià i la recuperació d'unes condicions dignes per al camp valencià que ens deslliguen de la cultura de la rajola que ens ha portat a la fallida com a País. L'arribada del corredor mediterrani és una bona oportunitat per als valencians i exigirem que es complisca però també es fonamental teixir una xarxa ferroviària de qualitat que articule el territori", ha explicat Peña. "També és clau per a nosaltres l'aprofundiment de la democràcia, amb l'aposta pels valors republicans com a eix vertebrador. Apostem per una societat laïca on tots siguem iguals i per fer de l'administració una eina transparent i eficient al servei dels ciutadans i no al servei dels interessos d'uns pocs. Per descomptat seguirem treballant també, com fins ara, per la defensa del territori amb l'aposta per unes energies netes i el tancament progressiu de les centrals nuclears".

 Per a Peña, les noves tecnologies de la informació i la comunicació i en especial les xarxes social adquireixen una importància cabdal en aquesta campanya. "Des de fa dies que estem publicant a twitter les 150 propostes més destacades del nostre programa amb l'etiqueta  #nomesambesquerra perquè els internautes puguen conèixer de primera mà el nostre projecte, i ja comptem amb milers de seguidors a facebook. A més facilitarem l'accés des de dispostius mòbils al nostre espai web des del material imprés de la campanya perquè puguen accedir a totes les nostres propostes. Per a un partit que pateix tant l'apagada mediàtica com Esquerra aquests espais de conversa són un vehicle excel·lent per a arribar al conjunt dels valencians", ha sentenciat.  

8 comentaris:

Anònim ha dit...

El gran I honorable Joan Serra junt a la seua mascota ( mosca cojonera ) simatera al seu costat .... ( al menys es va guanyar un bon sou de 12.000 € al any )

Anònim ha dit...

Se'l va guanyar??? El va cobrar que no es el mateix :)

Anònim ha dit...

Victoret del Tall & Company, ja tardaveu, m'esteveu decepcionant Collons!!!

Anònim ha dit...

Les bolses son higual que les que va repartir Serra a Simat que ens costaren 6000E.

Anònim ha dit...

Això es lo que penseu que sòls comenta Victoret & Compay......

Anònim ha dit...

Victoret del Tall i company,que bo MAGRADA

Anònim ha dit...

Que vols dir? que eixes borses son furtades?

simat de la risa ha dit...

al de les 18:31

si, serra les va repartir i despres va anar casa per casa a furtarles per endurseles a fer propaganda.

La gent enseguida tira a matar