dijous, 10 de novembre del 2011

Socis de la COSIVA constitueixen una agrupació per vigilar el procés de liquidació.

Ahir de vesprada, uns 40 socis de la COSIVA, es van reunir per tal de formalitzar un grup que vigile el procés de liquidació que està fent-se a la cooperativa. La finalitat és tindre tota la informació possible i fiscalitzar l´acció de l´actual Junta Directiva, de la que no estan gens satisfets.

Alguns dels socis indignats i com no, afectats ens fan la següent reflexió i exigència a la Junta Directiva:

Encara no hi han xifres exactes de ingressos i despeses, totes les xifres s'han cantat en les diverses reunions i no s'han fet públiques per escrit. Volem un balanç de situació i un inventari real per evitar que qualsevol espavilat s'apropie del que no es d'ell.
 
Volem saber a hores d'ara qui està treballant, quin és el montant dels sous que es paguen i quines són les seues funcions en una cooperativa quebrada.
 
Volem saber quin és l'estat de les negociacions amb altres comerços per vendre o llogar la nau de la cooperativa, així com el que està fent-se amb la cartera de clients i amb les marques corporatives.
 
Volem que als socis de la cooperativa que se li deguen diners de les taronges se'ls envie la liquidació i se'ls reconega el deute, volem que es  facilite als treballadors l'ixida de l'empresa el més rapid i beneficiós per tots.
 
A més, el grup constituït i que realitzarà eixe treball fa saber als socis que  vulguen demanar més informació i transparència a la junta rectora hi hauran (si és possible) unes fulles per adherir-se a la petició, a la casa de la cultura.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Es increible que en poc de temps s'hagen carregat una empresa de mes de cinc milions d'euros i que no hi hagen responsables.

Anònim ha dit...

em pareix de categoria el que estan fent aquests socis,i que li posen tot l'empenyo en buscar la veritat de la situaciò i que no els surta de bades el saquetx a tota aquesta jentola.ANIM I A PER ELLS QUE SON POCS I COVARDS!!!!

Anònim ha dit...

La cosiva tenia una empresa fantasma la cual es dia sitrics valls, que segurament algo hi aura amagat per ai que no sabem...

Anònim ha dit...

Noticia calenteta, la cosiva se la quedar el BOLLO, no crec que per treballar sino per a especular

Anònim ha dit...

Pues si que es veritat el que diu l'anonim del 17 de novembre per que jo estava treballant en la cosiva i en feen el contracte de sitrics valls s.l (i tot era la mateixa empresa).