dimecres, 20 de juliol del 2011

Badalls i debut amb gol de Piatti en el València CF (PSV EINDHOVEN 0-2 VALÈNCIA CF)

Il·lusió, falta de rodatge i molts detalls. Estos són els titulars que es poden traure del debut en partit amistós del València CF davant el PSV que ha acabat amb victòria per 2-0 a favor dels valencians.

El València 2011-2012 ja ha donat els seus primers passos en el terreny de joc. Ha estat contra el PSV Eindhoven en la concentració d'Àustria i ha finalitzat amb molt bones sensacions. Malgrat que ha estat molt mancat de rodatge, l'equip d'Unai Emery s'ha mostrat molt seriós, per a estos moments de la temporada, encara que no prou per a evitar els badalls, però sí el necessari per a extraure'n les primeres conclusions.

En primer lloc, els nous han oferit una imatge molt interessant. Els primers 45 minuts van ser para Diego Alves i Adil Rami. El porter va passar desapercebut davant la passivitat de l'equip holandés. Debut planer per al brasiler, igual que per al francés, que es demostra com una autèntica roca quan l'atacant o la pilota passegen pels seus voltants.

Els segons 45 minuts van ser l'oportunitat per a poder veure Pablo Piatti i el menut jugador no va desentonar. Potser del millor del partit. Malgrat els pocs entrenaments, els seus desmarcatges i velocitat van desestabilitzar als defensors rivals de tal manera que es va encarregar de marcar el primer gol del partit en una escapada del porter, i va definir mb tranquil·litat amb l'exterior del seu peu esquerre. El desitjat per tot futbolista, estrenar-se amb el seu nou equip i marcar. També va fer el seu primer gol enguany Aritz Adúiz, amb centre de Feghouli. No se li ha oblidat al davanter basc la lluita per la porteria rival.

Minuts per als joves Pardo, Bernat i Portu i res més. Molts badalls i detalls que ja comencen a dilucidar-se, com és el cas de la capitania. Dos capitans valencians va tenir l'equip en cada part, Roberto Soldado i David Albelda. El de la Pobla Llarga no lluïa el braçalet de capità des de la temporada 2007-2008, quan Ronald Koeman el va apartar del primer equip.

No és una anècdota que Albelda lluïra el braçalet de capità. Des de la concentració d'Àustria es comenta que el migcampista valencià serà el seleccionat com a nou líder del vestidor, honor que compartirà al costat de Roberto Soldado i Juan Mata. L'asturià acaba els seus últims dies de vacances i serà demà quan s'incorpore al costat de la resta dels seus companys a la pretemporada en terres austríaques.