dilluns, 4 de juliol del 2011

Foto-denúncia: "maltractament pilotari"




Foto: Arc Iris Simat




Segons ha informat la web de ARC IRIS, l´escultura d´homenatge als pilotaris, ha estat destruïda aprofitant les obres que s´estan fent per acondicionar el carrer com a peatonal.




Ha sigut una gran falta de respecte haver-ho fet d´aquesta forma, deixant per terra durant estos dies la figura i sense haver parlat amb el escultor que la va fer, per tal de coordinar el desmuntatge o el traslladament del mateix.




Mirant com s´ha fet això, sembla difícil vore que l´escultura tornarà a gaudir d´un lloc a Simat, tot un "detall" del nou govern del PP per als pilotaris de renom que ha donat i està donant el nostre poble, encara que no desentonen molt amb la destrucció de la cultura, la llengua i els serveis socials que també fan els seus "germans majors" del PP de València.




29 comentaris:

Anònim ha dit...

jaajajajaj escultor diuen, eixa figura la faig asta yo

Anònim ha dit...

Aixo te tant de valos que els xatarreros no lam agarra


uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhh

Anònim ha dit...

A tota aquella persona que pensi que una escultura la pot fer ella, que es pari a pensar dues vegades si realment pensaria així. Es molt fàcil torejar a bou passat.

Anònim ha dit...

exa escultura donava pena de vore. en conter de haver remodelat el trinquet que falta li fa a simat, es posen a fer escultures i damunt llejes

Anònim ha dit...

eixa "escultura" la fa ki vol! un cuadrat an un ninot mal fet i una pilota de platic partida apega en super glue!

Anònim ha dit...

http://www.youtube.com/watch?v=sokTc4HnaEc

Anònim ha dit...

Ja van donant les culpes al PP, mira q vos agrada sempre tirar les culpes als mateixos, jajaja, doneu risa.

Parleu de l´escultura del pla de corrals (feta per el TRIPARTIT), que en falta mitja i el millor q faria l´ajuntament seria vendrela a la xatarra.

Per cert, on està el ferro q falta?????
pensava el tripartit tornarla a posar????
o anava a deixarla aixina per sempre???

a vore si el PP torna a fer la font roja com estava abans.

Anònim ha dit...

Al de dalt FAENA BEN FETA.

Anònim ha dit...

Al de dalt

Abans d'acusar a alguna persona o partit, primer informa't bé, perquè encara que s'anomena al tripartit, cadascú que carregue en les seues culpes o responsabilitats. Ja està bé de culpabilitzar sempre al mateix. Simplement això.

aiclar ha dit...

Per cert, on està el ferro q falta?????
pensava el tripartit tornarla a posar????
o anava a deixarla aixina per sempre???

Anònim ha dit...

quina manera de calfarse el cap en esculturetes i tonteries,tant cuan les fan com cuant les desfan...i per al de les 15:47,tù tranquil home que tal i com sou els pperets de retrograds i vos agrada sempre lo de fa 50 anys posiblement la faran com estava...perqe no veus que allo era una meravella...

aiclar ha dit...

ara resulta q als pperets els sagrada lo de abans.
i ara resulta q el tripartit va fer la font menor com era abans (estaran fentse pperets tambe?).
el comentari q fas tu si q es retrograd.

ja em diras tu a mi lo q topa la nova font roja en el pla de corrals. ni q fora la ciutat de les arts i les ciencies. (bueno, q ara sense el ferro pareix q siga una escultura romana)

Anònim ha dit...

home si algun dia pujes al pla,podries preguntar per on para una de les canteres mes important de la comunitat i mes enlla i segur que cualsevol que liu preguntes(perque deus de ser una especie de atre mon i per aixo no eu saps)et senyalara cap al buixcarro,on es trau un marbre rosat i de una cualitat bestial i els romans sel enduien per als seus palaus(mira dins de la teua ignorancia algo as encertat).en cuant al ferro,dacord en tu,el diseny(una columna)home molt calent no li se dege de quedar el cap al tio.

Aiclar ha dit...

si puges al pla i preguntes quina es la millor cantera el diran la del buixcarro, si eu preguntes a barxeta et diran les de barxeta, cada ú dira q lo millor es lo seu.

Com soc una especie de un altre mon, me informat i et pose una llista del millor marbre del mon:
- El mármol negro de Kilkenny, Irlanda.
- El de Macael, en España.
- El de Makrana, en India.
- El vietnamita blanco
- El rosa de Tejas.
- El verde de Pakistán.
- El de Vermont.
- El blanco real, de China.
- El blanco de Beijing en China también.
- El de la cantera Coyote, en Méjico.

Ja li enviare un correu als de wikipedia q san olvidat de apuntar la del buixcarro

Anònim ha dit...

Kina lumbrera del altre mon

Sap kopiar i pegar


Segur ke no anat a l´escola de Simat

Anònim ha dit...

Si avera anat a l´Institut de la Vall avera copiat i pegar una tesis doctoral sobre pedres i cudols

Anònim ha dit...

Com esteu bons de la pilota al marbre.En tot som els millors.

Anònim ha dit...

aiclar:axina es com estas descobrint este mon xicon a base de wikipedia,segur que les noticies les mires al pronto.pero si no sabies ni saps lo de la cantera del buixcarro,com tens que saber aon collons buscar per a informarte com cal.segons wikipedia a barcelona en lloc de (el ratoncito perez)tenen l`angelet,i cuant vullges li preguntes als catalans qui collons es l`angelet i voras com quedes.vols tu que sapigen lo del buixcarro.meeeeeeec continua buscant pero avore si tancenyes a beure de mes bones fonts LISTO.

Anònim ha dit...

xe em sap mal i encara et tirare una maneta, i de paso ves sabent i encenyante les meravelles de este roglet.ves a google i posa "BUIXCARRO/DICCIONARIO MADOZ" i voras com saben mes que wikipedia.

Anònim ha dit...

Marbre Buixcarro

Per a iniciats

http://www.roymarmoles.com/marmol-Rosa-Buixcarr%C3%B3_39.aspx

Anònim ha dit...

inclus hi ha un tipus de marbre "rosa buixcarro" i existix la marca marbre de buixcarro,com puga ser vi de rioja,torro d`alacant etc...

Aiclar ha dit...

Tambe hi ha melons q es diuen melons bollo. Pero be, en resum, q falta mitja escultura del pla i q perlomenos tenim una columna rosa buixcarro la millor del mon, tota la rao teniu, ara podrieu anar i emportarsela a casa i q vos fagen un vater rosa buixcarro i poder defecar en el millor marbre de la comunitat.
Preferixc la font com estava abans q una columna de pedra rosa.
Pero clar, com es de marbre del buixcarro, vindrA tota espanya a vore el monument, q per aixo han fet parking dautobusos , i a vore si al cap duns anys la declaren patrimoni de la humanitat

Anònim ha dit...

no, vindran tots a vorela cuant la tornen a fer com astava perque per lo vist per atu aixo si que era art .lo dit,retrograd.perque no et fas tu el bater com els de abans i cages emponat? i et torques en paper de diari? o agafes llibres de l`escola que encara tindras per encetar i mira, vas gastant les fulles i al menys que ajen servit per algo.

aiclar ha dit...

perdona retrograt pero en ningun llibre q e tingut jo ha parlat mai de la millor cantera del mon (per a tu),
estas defenent una escultura q damunt d q falta la mitat, lo q queda es una columna normal i corrent.

q fagen una enquesta preguntant com esta millor la font, si ara o abans a vore quin resultat obté.

Bueno, ves preguntant per ahi avore quina escultura agrada mes a la gent, si la columna o la font q hi havia abans.

I al que conteste q li agrada mes vore un piló, q la font q hi havia abans si q deu tindre el gust ben acabat.
I al artista q la va fer li diria q intentara ser un poc mes retrograd també, sobretot en llocs rurals.
i als del tripartit dirlos q q gran inversio feren alli, pagar una escultura per a desmontarla, i deixarne mitja, hauran venut el ferro a la xatarra per a recuperar algo, no?

Anònim ha dit...

tranquil xicon que estic mes que segur que no auras tingut eixe llibre,ni ningun que valgera la pena en asunts que ens toquen de prop,que collons ni de prop ni de lluny ni de res,me la bufa la teua font,la que hi ha hara i la que pugen posar despres els teus,(que tranquil que segur que no la refaran com estava),no hi ha mes sego que el que no vol vore i es el teu cas,te he donat una direcciò de correu per a que eu llegires i ni aixina encara continues guasejantte del buixcarro.be espere que cages agust cuant et poses el bater de cagar emponat .RETROGRAD.

Aiclar ha dit...

No has respost a res,
Tu pregunta a la gent quina font els agra mes i voras cuan de retrograd hi ha, q encara no he sentit a ninguna persona q diguera q li agradava
Crec q som molts els retrograds q pensem q exa font es mes lletja q un pecat.
Pero tu pensa el q vulgues, don no hi ha res no sen pot traure

Anònim ha dit...

No voldria ofendre a ningu amb les meves paraules, pero esta el la meva opinio. El marmol del Buixcarro es un dels mes apresiats, esta per tot arreu del mon, hi ha a L'Escorial, a Toledo a Madrid, Valencia, Barcelona, Granada inclos le vist a Roma. Pero per molt que defenga el marmol del Buixcarro no deixe de reconeixer que la Font Roja es coenta com ella asoles, si volien fer-li un homenatje al marmol mes valia que haveren posat un pilo sense tallar, com els que estan a la pedrera.HAVERA LLUIT MES.

Anònim ha dit...

no crec que hages ofes a ningu ,as parlat de categoria,i tens mes rao que mil,total ment dacord.

Anònim ha dit...

Grasies amic.