divendres, 15 de juliol del 2011

CREART JOVE 2011 amb els artistes simaters Carles Solanes i Alba Escrivà.

Cartell de l´expo celebrada a Simat el passat mes de març.


La directora general de la Joventut de la Conselleria de Justícia i Benestar Social, Belén Hoyo, ha inaugurat avui la nova sala d'exposicions de la Font d'en Carrós amb una mostra de Creart Jove en la qual intervenen dotze artistes joves de les comarques de la Safor i la Valldigna.

La directora de la Joventut, que ha estat acompanyada per l'alcalde de la localitat Gaspar Pérez, ha destacat que "aquesta exposició és una gran oportunitat per als joves artistes d´aquests territoris" i ha insistit en "el suport del Consell als joves artistes".

Creart Jove 2011 és una exposició itinerant, dirigida a tots els públics, representativa dels treballs realitzats per joves artistes de les comarques de la Safor i la Valldigna i forma part d'un projecte de la xarxa juvenil a nivell comarcal Calaix Jove. En ella es representen diferents corrents artístics i es barregen totes les combinacions plàstiques i tècniques.

"Recolzar l'evolució i la consolidació dels artistes ens permet continuar gaudint de la sensibilitat i la creativitat que ofereix una bona obra d'art" va assegurar Belén Hoyo en l'exposició inaugural de Creart Jove 2011. Els joves artistes que presenten els seus treballs en l'exposició inaugural Creart Jove 2011 són Mar Garrigós, Ferran Mascarell, Vicent Gregori i Adrián Ronda de Potries; Laura Carbó i Christian Miñana de Tavernes de la Valldigna; Alba Mª Escriva i Carles Solanes de Simat de la Valldigna; Joan VT. García de Bellreguard; Héctor Graner de Benirredrà; David Marquès de Xeraco; i Rafael Cantos de Tavernes.