dimecres, 13 de juliol del 2011

Esports:"El València compta amb un Emery “a full” (a per totes)"

Un denominador comú en els inicis de temporada d'Emery en el València ha estat el seu pronòstic. Recuperar l'equip, entrar en Champions, quedar entre els quatre primers van ser les tres primeres promeses en els anys anteriors. Ara toca, “anar a full”, traduït, el mateix de sempre.

Primera roda de premsa d'Unai Emery en la pretemporada. Expectació màxima per conéixer com el tècnic d'Hondarribia contestava a totes les creïlles calentes que té en el sarró. Després de quatre temporades com a entrenador blanc-i-negre, el míster no ha variat el seu discurs, encara que, això sí, no ha fugit dels temes més polèmics i actuals que es mouen en l'entorn valencianista.

Però, en primer lloc, el tòpic dels objectius i el primer dels titulars de la roda de premsa. En esta ocasió, Emery no ha requerit als habituals “pensem en la Champions” o “la nostra obsessió és quedar entre els quatre primers”, emprats en temporades anteriors. El basc ha volgut ser més original i al seu torn, ha expressat una voluntat de que l'equip isca a competir sempre. “Cal lluitar a full (a per totes) per la Lliga, Lliga de Campions i Copa del Rei. El meu repte en este quart any, una temporada difícil, és seguir millorant tant en l'individual com en el col·lectiu. Queden cinc futbolistes de la meua primera campanya en el València, cal millorar, en l'àmbit esportiu entren i ixen futbolistes, i fins al 31 d'agost està la porta oberta per a entrades i eixides", resolia Emery.

El seu “a full” no és més que l'àvida lluita per arreplegar les miquetes que deixen Madrid i Barça, sense voler renunciar a l'ambició per sembrar alguna cosa enguany. Una campanya en la qual Emery espera, quasi com una petició als Reis Mags, que els dos grans experimenten “un baixó” que oferisca opcions als altres equips, entre els quals es troba, com no, el València CF.

1 comentari:

Anònim ha dit...

VAAAMOOS VALEENCIAAA!