dimecres, 7 de setembre del 2011

Alta tensió política i crispació a Tavernes

Imatge del document falsificat on han posat també la signatura de Jordi Juan, Alcalde de Tavernes.

Tavernes viu un ambient d´autèntica crispació política, des del canvi de govern a les passades eleccions, on el BLOC té l´Alcaldia de la Ciutat.

El PP no ha digerit molt bé que es formara un tripartit (BLOC, PSOE i EU) i el desbancara de l´Alcaldia, i pràcticament des de la presa de possessió del nacionalista Jordi Juan, han estat atacant al govern constantment per autèntiques "bajocades" si es compara amb el que s´han trobat els nous dirigents del consistori valler, heretat per l´anterior govern del PP: un Ajuntament i una ciutat en una situació de "ruïna" total, amb factures pendentes milionàries, amb pressupostos xuplats al 90% i un desgavell econòmic i organitzatiu molt difícil d´adreçar a curt termini.

Les armes amb les que es defen el PP: les desqualificacions personals sense argumentació (això si, molt inteligentment atacant des de blogs creats "per a tal menester"), com ara la polèmica dels bous de festes (on es protegia a un empresari privat per damunt de l´interés general de la ciutat), la retirada dels animals que hi havien a un "semi" zoològic ilegal i no autoritzat...

En canvi, ninguna proposta per tal de duur endavant un pla de xoc per recuperar l´economia vallera i les arruïnada arques municipals (gestionades dels darrers 16 anys pel PP).

GUERRA A INTERNET DE BLOGS VALLERS
Una sèrie de blogs dedicats a la política i societat de Tavernes, han ixit a la llum i han agafat més força des de que el PP ha deixat de gestionar l´Ajuntament, des d´aquests blogs s´ataca indiscriminadament a tot el que sone a BLOC o tripartit.

Preocupant és un d´ells (uve de visente), que desqualifica i insulta personalment a Regidors del BLOC de Tavernes des de l´anonimat, i que hauria de ser imminentment denunciat.

FALSIFICACIÓ DE DOCUMENT I SIGNATURA DE L´ALCALDE DE TAVERNES

La última, ha estat en aparèixer unes fulles suposadament repartides per l´Ajuntament de Tavernes i signades per l´Alcalde, Jordi Juan, però que son falsificacions (a més de que si punxeu a la imatge voreu en quin valencià més "oficial" està redactat.

En eixe document, es diu que el carrer que vulga "engalanar-se" per a festes haurà de pagar 5000 €. A més, avisa de que en cas d´engalanar el carrer i no pagar la taxa, podria fer-se front a una multa de 6001€ a 30001€.

Ja s´està investigant la procedència d´aquests escrits per tal de detindre als o el autor dels mateixos per falsificació de documents oficials.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Redeu quina gentola, almenys s'haveren dignat a passar-ho per un corrector d'internet.

Anònim ha dit...

Això no s´ho creu ningú que ho haja fet el BLOC. Mare meua quin "valenciano" més pepero !!!

Anònim ha dit...

Crispació la dels simateros que lleven i posen bordillos. I ara Sebastian que posa asfalt a la rodona del monestir per fer un pas elevat!! Mare meua!! I el bar Vidal amb les taules en una ralla groga ocupant un carril de la calçada, i tot ple de bandes sonores com si allò fóra València del tràfic que hi ha. Amb el que s'han gastat en eixe asfalt haveren pogut arreglar els carrers i voreres que falta fa. Bé comencem.

Anònim ha dit...

No lleven i posen, sino posen i amb el clamor, anava a posar popular però... del Poble, el actual Consistòri els lleva. I ben llevats que están.

Anònim ha dit...

no entre a que si o no estan ben llevats pero si el puc dir que el que adesidit llevarlos si hua vera pagat de la seua butxaca axi com heu pagem tots hi ha urien bordillos per atemps.

Anònim ha dit...

Lo mateix el dic, si el que va "mainar" posarlos, ho havera pagat de la seua butxaca......... No era més fàcil i BARAT col.locar 3 plaques de prohivit aparcar i no llençar a perdre una Avinguda com eixa? Amén de que la Paquita i un coxe no es podíen cruzar o els bacs que es van pegar (ma mare una) bordillos front al Ambulatòri i un llaaaaaaaaaaaaaaaaarg ETC...

Anònim ha dit...

molt be dit

Anònim ha dit...

Molt ben dit!!!!