dimarts, 13 de setembre del 2011

COSIVA: convocada reunió de socis per a dijous.

El dijous 15, a les 18.00h. s´ha convocat novament als socis de la COSIVA.

Un lector de La Cotorra ens ha enviat un correu on ens adjunta un comentari que està escampant per els blogs de Simat, i que adverteix de que s´està cridant als socis per a que passen a pagar els 2000 € famosos per assegurar la continuïtat de la Cooperativa.

El comentari:

Estan tocant per telèfon desde la Cosiva per a que el divendres de matÍ anem a pagar els 2000 eur. i si no ho paguem ens borren de ser socis,NO FIRMEU NINGUN PAPER!!.

1-en la reunió tot van ser paraules i no ens van donar ni un sol document.
2-no fan una segona reuniÓ per a pagar els 2000 euros,NI VOTAR, tenen por de que estem tots els socis junts recordeu esta frase "la union hace la fuerza", volen que anem de un en un.
3-en els estatuts de la coperativa, ¿on posa que ells poden pendre eixa decisió?

NO OBLIDEU QUE ELLS SON IGUAL SOCIS QUE NOSALTRES.

No tenim corroboració de que siga verídic, però ens limitem a extendre l´avís, si algú vol donar més detalls, pot dir-ho.

131 comentaris:

Anònim ha dit...

Si, és veritat que estan trucant per telèfon, a mi em van dir que era per a signar si volia continuar o no.Jo ho tinc clar, no signe res fins que no em donen un pla de viabilitat i demanen responsabilitats als que ens han dut a esta fallida. No em varen voler dir si la junta era la mateixa ni res sobre l'antic gerent.

Jo proposaria una auditoria i igual que a Islàndia, i demanar responsabilitats monetàries a qui es demostre que ha prevaricat

Anònim ha dit...

jo també

Anònim ha dit...

Això estaria molt bé, no sols ací sinó a tots els àmbits. Qui no gestiona bé els diners de tots que pague. Sobretot si cobren els diners que cobren estos gestors.

Anònim ha dit...

1er comprador de la Cosiva: 2 pisos en Valencia,1 piso a Simat ,2 adosats i terres, això és lo que esta a la vista
2on comprador: vivienda en manhatan,una altra casa, super xalet en el pla de corrals, terres i lo que no es veu.
La 'GERENT' simatera 'sin comentarios', mansion en manhatan, super apartament en platja etc..

Anònim ha dit...

No són ells els que ens aurien de demanar els 2000 euros, sino nosaltres, els socis, els que auriem de demanar responsabilitats a ells per la mala gestió que han fet.

Anònim ha dit...

y demanar diners als treballadors no socis,que nian cuadrilles sanseres que estan afavorides per algun comprador y clar guanyen el doble y cuan no van tots el soci en casa y ells treballant

Anònim ha dit...

sols san quedat els que tenen molta terra y els deuen prou diners

Anònim ha dit...

-Si no estàs disposat a recolzar a la Cosiva per a que segueisca... Per què segueixes de soci? Potser pretens que els altres posen els diners i aprofitar-te tú sense posar ni un duro. Que fort!. Sou com "el perro del hortelano que ni come ni deja comer".
-Si no es posen els 2000 euros el banc s'ho endurà tot per el mòdic preu de 900.000 euros que és el que queda de pagar el préstec i ningú vorà un duro ni de les taronges ni dels sous. Visca la intel·igència. Si volem deixar de ser cooperativistes seria més fàcil posar els 2000 euros seguir treballant i posar-la a la venda on trauriem més bon preu que no res que es el que veurem del banc.
-Mai ens han demanat ni un duro, si ho repartim en els 21 anys que no hens han demanat res eixim a menys de 100 euros per any cada soci, no és tant.
-A la majoria de pous ens demanen cada dos per tres derrames, però a eixos no els podem dir tantes coses perquè si no no ens deixen regar i au. Tots a pagar sense dir ni mu.
-Prefereisc pagar i que de rebot em paguen el que hem deuen que enviar-ho tot a fer la mà. Sols tinc tres fanecaes. Simat necessita la cooperativa, encara que sigui per als llocs de treball. Fins i tot per a collir-mos les taronges, perquè a qui té poques fanecaes, que s'ho plantege. Qui li les collirà? Tindrem que anar com els nostres pares i avis a llepar culs, i aguantar que se's burlen, aparaulant collites a un preu i quant baixe la taronja de preu, que la deixen a l'arbre fins que caiga perquè a eixe preu no els interessa collir-la o directament collint la taronja de primera i deixant els arbres plens de taronjes que no ens colliran. Crec que molts ens hem cegat ens algunes coses que a l'assamblea podriem canviar, com lo dels compraors, els treballadors no socis, la junta... que no ens hem parat a pensar en què ens passarà a nosaltres, que vàrem votar sí a la nau nova... a aquesta junta... i qui no va anar ara tampoc té dret a protestar perquè el seu deure com a soci era anar a les assamblees i votar el que li pareixia no deixar la responsabilitat als pocs socis que van i ara tindre el dret al "pataleo" que eres la majoria que vàren parlar l'altre dia a la assamblea.

Anònim ha dit...

Senyor de la junta que escrius dalt:
Em fas una reunió on m'expliques que la cooperativa està en fallida pero no em dones cap paper, balanç, estat de compters que ho demostre etc. em demanes que m'ho crega.
em dius que teniu un pla de viabilitat pero no me l'ensenyes, pla de viabilitat que no es suficient pel banc que si que l'ha vist per donar-te diners i vols que jo que no l'he vist me'l crega.
Em demanes 2000€ per seguir treballant o que signe la baixa voluntaria. creus que els socien ens hem caigut del niu? 1.-assumiu responsabilitats.
2.- doneu-nos tota la informació per escrit amb els motius que ens han dut on estem.
3.- deixeu d'amenaçar als socis amb que abandonen la cooperativa si no volen pagar els 2000€ perque eixa derrama no ha sigut aprovada.
3.-

Anònim ha dit...

el qui no fique 2000€ el lleven de soci aixina com teu dic,la nau novo y els terrenys que compraren eren per estar legals quan la sibeta esta molt mes ilegal y el ajuntament es lo ultim que tanquaria per que deixaria molta gent sense faena,y a la junta de l´altre dia tot una mentida,el qui te poco terra i es queda es per faena que tanpoc te l´aseguren o que esta fijo que son els unics que guanyen

Anònim ha dit...

on estan els diners que s'han perdut?
no s'han perdut de les taronges dels soçis per que encara no s'han pagat.
els jornals es deuen
no cal ser mol llest per averiguaro, s'han perdut de la compra de la taronja (per baixar gastos fixos)que encara hi ha que no s'han pagat.
ja esta be de comersos en els diners del altres i ensenye-mos que una cooperativa hi ha que defendsre el producte dels soçis i de hai eixiran el jornals.
guanyarem tots

Anònim ha dit...

Mire que tens tota la rao del mon.El problema es que jo, com crec que la majoría, estes coses ens venen grans i no sabem quin es el millor camí a seguir. He parlat en gent i diuen que no es precis pagaar els 2000E per traureu endavant, jo no ho entenc i voldría fer lo millor, per a mí i oer a tots pero es gros que el deguen l taronja i algunes nómines i ens demanen diners, de on es tenim q traure? Aci som families que estem igual que la cosiva: tenim deutes i no tenim diners. Jo en trenque el cap contra la paret perque no se que fer per a poder eixir avant. Espere que en esta próxima junta pogam aclarir algo i no pegar a fugir con en l'altra sense aclarir res. Tindrem que decidir algo i pensar en el cap gelat i sense malixies peruqe aixina no anem a cap lloc, en de fer les coses ben fetes per el be nostre i dels nostres.

Anònim ha dit...

No patiu, en la proxima junta eixira un Joan Serra que se la carregara.
eixa historia els de la Sibeta ja la
hem pasa. i axi hem acabat.

Anònim ha dit...

per al de les 0:23
el deuen diners de l´any pasat i encara vols posar 2000 euros per a no saber ni si cobraras res? tu tens dinerets,ah? (tindria bon jornalet en la coperativa)

i si jo no puc posar els 2000 euros pq no els tinc q faig?

jo crec q encara q posem 2000 o inclus 4000 euros no hi ha res a fer. per a pagar lo q deu la coperativa, ¿cuants anys tindrien q pasar sense cobrar els socis la taronja?

y cregueu q posant eixos 2000 euros trauran prou per a tornarmols, pagar lo de l´any pasat i lo de la propera collita?(si em contesteu q segur q si els pague)

Anònim ha dit...

Entonces que?han de firmar els socis si no volen pagar, o no firmem?i els que ja han firmat i no volien ixirsen?

Anònim ha dit...

al de les 16:29. Jo estic igual que tu i no se que fer, si no es pose mal perque el banc no els donará el prestamo per a eixir avant i podermos pagar, encara que segur no hi ha res que ja eu va dir el gerent, pero que van a tiraro endavant i volen traureu avant. Jo no se que fer perque en deuen jornals i taronges pero voldria que es poguera fer algo per no pedre el que en deuen i que la cooperativa eixira avant

Anònim ha dit...

per al de les 0,23 tu dius que si mon eixim ens colliran la toronja de primera y l´altra es quedara en l´abre que ens la paguaran barata. Y la cosiva a collit la toronja a partir de 70 y l´altra se la deixa penjant quan els atres la collien a 64 y a collit molts bancals de cintura per avall per gela y yo coneixc gent que no esta en la coperativa y tots els anys ven la taronja y li la paguen el doble de cara

Anònim ha dit...

Soc la de les 0,23. No sóc de la junta, perquè jo que sàpiga sóc dona, com deia sols tinc tres fanecaes i no tinc diners. M'he apuntat per a pagar el 2000 euros de manera financiada que és molt fàcil i no hi ha problemes i quant vaig a anar a interessar-me la setmana passada hem varen explicar això i tots els dubtes que tenia fins i tot el pla de viabilitat, ja que en l'assemblea els crits i els que protestaven no vàren deixar dir tot el que es volia. Si aneu els que teniu algun dubte, allí vou explicaran i si al final se'n eixiu no passa res, els vostres motius tindreu.

Anònim ha dit...

igual tenim sort i conselleria d'agricultura i pesca ens envia un inspector per escuadrijar-ho tot i fica a cadascú en el seu lloc.

Anònim ha dit...

4 administrativas,2 comptables, 2 jefes de campo,1 presidente y 1 gerente que an incorporado este año,10 personas fijas a 1000€ cada uno son 120.000€ al año,y si contais con su sueldo real vereis que risa. solo deciros que Manguan solo tiene 2 el de gerente y 1 contable.

Anònim ha dit...

Al de 9 de setembre de 2011 0:23

"-Mai ens han demanat ni un duro, si ho repartim en els 21 anys que no hens han demanat res eixim a menys de 100 euros per any cada soci, no és tant."

AIXÒ ES MENTIRA!!!!
O eres part implicada o has entrat fa poc i en poca terra....Quan l'ecatombe dels 113 mil.lions d pessetes, ens vam demanar 17.000 pessetes per fanecada, era l'època què, fa 22 anys, la actual secretaria JEFA va entrar , sòls 2 mesos, van dir, per solucionar la malifeta que va fer l'anterior PRESIDENT-GERENT-ENCARRGAT DE CAMP-DE MAGATZEM,ETC,ETC (ho era TOT) i ha durat 22 anys.......
Això es lo que a tú t'interesa EL JORNAL i al llaurador, que és d'on ixen els diners per a pagarte a tú que le den.........Pues TOT ix de la tarònja. Si el llaurador no cobra, al final s'acaba tot, tot i tot i al final desapareix i sòls quedes tú amb 3 fanecades per a vore qui el paga el jornal.

Anònim ha dit...

quien es el gerente de MANGUAN? jo creia que no tenia, que era una empresa familiar

Anònim ha dit...

Y hace más del doble de kilos por año..........

Anònim ha dit...

A la de 0:23h i de 18:08

Sí, van hi hare tans crits que no van sentir lo que cobra la secretaria quan ho va dir............

Anònim ha dit...

degem 900.000€ al banc que te ipoteca un 40% de la coperetiva, pero els 2000€ son per pagar els 600.000 que tambe degem als treballadors,agriultors y seguritat sosial y aixi poder demanar altre prestamo al banc per comensar la tempora,i l´any que ve ya vorem!

Anònim ha dit...

cuando e dicho gerente de manguan me referia a manguan hijo que hace el papel de gerente.

Anònim ha dit...

el de les 18:47. Perquè t'enfades si dius el que jo he dit. Que des de fa 21, bueno tu dius 22 anys, que ens varen demanar 17000 pessetes per fanecada no ens han demanat res. Jo en tindre 3 de fanecaes per entre els meus germans, el meu home i la meua família moltes, moltes més i hem posat tots.

Anònim ha dit...

All de 9 de setembre de 2011 18:48

Si no spas per què claves la mullàààààààààà???

Per què siga una empresa familiar, no té que tindre un gerent??? Pot ser que siga un familiar, tota empresa té un gerent.
ja saps el refranero; Que tu empresa te vea si no quieres perderla...........

Anònim ha dit...

Perdó, el refranero diu; Que tu hacienda te vea si no quieres perderla.
Com estem parlant d'empreses, encàra que siguen familiars........

Anònim ha dit...

19:35 pues la cosiva asta ara no tenia gerent es veu que no volien que els vegueren i aixina fer lo que ells volgueren

Anònim ha dit...

al de les 19:35
subnormal, perque en parles aixina si ho havia preguntat de bona fe? els conec de tota la vida i tinguent a Juana t'asegure q no fa falta gerent.
I va per tu tio Burro:
Juan s'encarrega del almacet
Maria Eugenia de Mercamadrid
y Basilio de anar fent clients i anar a vore els que tenen.
Seré mullaor!!!!!!!!!!!!!!! BURRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Jajajajajaja!!!!El del monyet rullet i la secrtearia féien de tot.......... a més a més, l'últim any en van llogar un, no????

Anònim ha dit...

Soc al de les 18:47 en contestació a la que té tanta terra entre élla i la seua familia.

Haveu estat 22 anys, (mon pare va posar les 17.000pts i s'en va eixir, previo firma de paper, dit per la secretària que va entrar per a salvarla, com a que renunciàva tot i si féia fallida la Cope si que tenía que posar diners, a tanto por porrate) sense posar diners però, ne eu ingresat algún, de CULLITA parle, perquè, per lo que es veu tú parles de jornals.

P.D. Mon pare, com molts, s'en van eixir perque ja van vore en aquell entonces lo quees pretenía allí.

Anònim ha dit...

Tú, mona faltaora, tú sique seràs burro, que no saps ni redactar un missatge.
Jo li contestàva a éste que escriu açò

"quien es el gerente de MANGUAN? jo creia que no tenia, que era una empresa familiar"

9 de setembre de 2011 18:48

Ara el donarem una medalla o Gallifánte per coneixer tant als Manguans

Anònim ha dit...

per que no venem les maquines y fem un bingo o un casino tipo las vegas? per lo menos ens ou pasariem be malgastant els dines

Anònim ha dit...

la tactica que vol gastar esta super cuadrilla de cualificats economics que se estan fent carrec de la crisis de la cosiva es la mes vella i la que mes mal a funcionat mai economicament,la cosa en principi es facil,es tracta de la teoria de que un clau trau l`altre clau,pero sempre queda la putà de que es queda un clau estacat.en estos 2000€ que volen per soci es nomes que per fer arrancar la maquinaria en la esperanza de que aquest any sì,pero si estan els mateixos i eu fan tot igual que osties te que cambiar?i la proxima tempora estarem en un clau nou a la paret i damunt mes gros.nesesitarem altre clau a la proxima tempora per traure este pero mes gros(4000€)i suma i sige,ENGORDAR PA MORIR!!!!

Anònim ha dit...

deveres que molta gent que treballem en cosiva estem cansats de el comemtaris gratuits dels comentaris del sabios sense solusions dels que temen els sueldos asegurast cuant ve finals del mes dels mestres que estam fent vagues y manifestasions (temen tot el dret del mon)pero poquet o molt temen el jornal segur mentres que molta jent de simat es queda en la puta calle(perdoneu)que demitisca qui tinga que dimitir la junta en pesa busquen jent valida y per el de simat treballador,tendes,bars,y la economia del nostre poble dijemos de demalojies y busquem salusion

Anònim ha dit...

deveres que molta gent que treballem en cosiva estem cansats de el comemtaris gratuits dels comentaris del sabios sense solusions dels que temen els sueldos asegurast cuant ve finals del mes dels mestres que estam fent vagues y manifestasions (temen tot el dret del mon)pero poquet o molt temen el jornal segur mentres que molta jent de simat es queda en la puta calle(perdoneu)que demitisca qui tinga que dimitir la junta en pesa busquen jent valida y per el de simat treballador,tendes,bars,y la economia del nostre poble dijemos de demalojies y busquem salusion

simat de la risa ha dit...

pagueu, pagueu i voreu com vou tornen tot
jo crec q valdria la pena gastarte eixos 2000 euros en una quiniela, crec q la posibilitat de guañar diners es mes alta.

Anònim ha dit...

gasteuse els dines en guanos y regons per fer bono toronja per vendrela a bon preu que si vos cull enguany la coperativa no voreu ni els 2000€ ni els dines de la toronjo

Anònim ha dit...

jajjajaajajja

Anònim ha dit...

No volieu Sebastian????? Pues ací el teniu. Un tio d'horta de tota la vida que no té ni puta idea de tot l'entramat legal i econòmic que comporta el intentar salvar a les cooperatives i per lo tant, intentar salvar al poble. Ara ja sabeu que per a les coses importants no pot saber mai en la vida igual una persona amb graduat i gràcies que una persona amb carrera... a les pròximes eleccions a votar algú més paleto si pot ser

Anònim ha dit...

No, al votarem a tú...........

Anònim ha dit...

perque publiqueu insults a Sebastian i quant opinem de altres els borreu?

Anònim ha dit...

Elemental, querido Watson......

Anònim ha dit...

Ací també fan PEBRE I TOMACA.

A "la malcriaeta" si que la van llevar enseguida.......

simat de la risa ha dit...

perq desvieu el tema parlant de sebastian? l´ajuntament fara el q podra. pero això esta en mans dels gerents de la coope. ara voldran q lajuntament pague lo q an furtat el gerents i companyia

Anònim ha dit...

Ja que els llocs de treball de les coperatives representen 1/3 del total a Simat, l'Ajuntament tindria que estar donant el 110% per ajudar a solucionar-ho. Si açò passa, tancaran darrere molts altres negocis (que actualment estan en la UVI) com si foren fitxes de dominó

Anònim ha dit...

Que tú saps si no està fent-ho? Farán el que podrán, ja que els que formen part del Consistòri, tambe formen part de eixe 1/3 local.
Les Cooperatíves han arribat fins a on els Sòcis han volgut.

Anònim ha dit...

Anit el Sr. Administrador-Censor no em va publicar un post e respòsta al INFÀME del
11 de setembre de 2011 20:07
A les hores, déia que si volía algún Llicenciat (éll diu que és millor que un Graduaet pelat que té el Actual Alcalde) podía votar al Llicenciat que va portar la Cooperatíva, en aquell entonces, SIBETA (i va quedar què, encàra s'enrrecòrden i BÉ, d'éll) o la seua actuació estelar al Consistòri Simater. (també ens enrecordem, ara, 3.000 persones d'éll).

També li vaig preguntar si tenía el graduat.

L'unic motiu per no publicar-ho, supònc, el nombrar el cognom de Llicenciat, (sense faltar, a més a més "la verdad")però, que el INFÀME nombre i diga que Sebastián es un paleto etc, etc, etc Sí!!!

Sr. Administrador, vo se veu el rabo.......

P.D. Fes el favor i publica-ho, que tant air com huí no he dit rés fòra llòc.

La Cotorra de Simat ha dit...

No tenim constància d´eixe comentari. Cap problema. Hem analitzat el comentari que refereixes i no hi ha cap insult directe, sols una crítica a un càrrec públic.

Anònim ha dit...

Peque en el món existeixquen 1, 100 o 10.000 llicenciats inútils no vol dir, que per regla general, no tinguen més idea que una persona que s'ha passat la vida especialitzant-se en com es la millor manera d'arrancar la taronja de l'arbre o com fer els cavallons... i eixa és una tasca tant o més digna que la dels llicenciats, pero no és ni molt menys la millor preparació abans de sentar-se en l'oficina principal de l'Ajuntament

Anònim ha dit...

Un ejemple: els llauradors que s'han passat la vida especialitzant-se en com es la millor manera d'arrancar la taronja del arbre o com fer els cavallons..(paraules textuals del de les 13:08), resulta que va i eixos que no teniem la millor preparació van ser els que van formar i tirar la SIBETA endavant quan van vindre els LLICENCIATS.....TOT A TERRA!!!!!!!
Com deia: es un ejemple.

Anònim ha dit...

Tens raó Cotorra, si no ho publiques, es la teua paraula contra la meua.

El meu comentàri tampòc hi havía cap insult directe, sòls una critica a un càrrec públic, lo que jo si que vaig dir era el nom de Sèrra, al vore que sí que permitíeu nombrar a Sebastián.

Anònim ha dit...

Colom y Marseli en que eren llisensiast,yo teo dire en erreglarse la vida

Anònim ha dit...

9 de setembre 14:07
----o----o també

coso, novo delaten

Anònim ha dit...

11 de setembre de 2011 20:07

Tu no has dit res fora de lloc?
Estàs acusant a una persona que fa anys va estar en una cooperativa que va fallar comercialment de afonar-la hui en dia. Quasi res diu el diari, tu no has dit res. Tots el Peperos sou igual, no feu res però aneu enbutxacant-se les peles i ens deicareu pelats. Aneu-se'n a pastar fang feixistes.

Anònim ha dit...

Parla bé, parla bé, acabacases... 14:24

Anònim ha dit...

16:36 Dislèxic.
Llig i compren lo que lliges, en ningún moment he dit lo que dius
"que va fallar comercialment de afonar-la hui en dia."
Casi la va afonar en aquell entonces, no huí en día com tú dius.
Sòls volía posar-lo com a ejemple de que per molt Llicenciat que sigues i que vol el anònim de "11 de setembre de 2011 20:07" per portar un Ajuntament, que ni això saps, col.locar bé les dàdes, eixa persona la va cagar prou duguent una cosa que no sabía, la Sibeta i després l'Ajuntament.

I tú, que eres i què pàstes??

Anònim ha dit...

Acabacases deu estar per Malet.....

Anònim ha dit...

Licenciats en carregs públics i en cooperatives ja en han tingut prou. Que no vegueu com ens ha anat? i encara desprestigieu a una persona del camp.........Aneu, aneu, pero ben llunt d'aci afonapobles

Anònim ha dit...

Al de les 12 de setembre de 2011 14:23. No vages mesclant coses. Per dirigir i gestionar una cooperativa fa falta sobretot gent entesa en taronja (tindre estudis ajuda, pero no és decisiu). Pero per a ser alcalde sí que fa falta entendre de papers o haver estudiat algo, perque si ens acabem de clavar en la pitjor crisi de les últimes dècades en Simat(començarem a vore els efectes econòmics del tema "cooperatives" en pocs mesos) necessitem un líder preparat que puga entendre i estudiar les possibilitats per així poder donar la cara i ajudar-nos. Per cert, si el PP té majoria absoluta a Simat, perque no se'n van a demanar-li a la seua sucursal de València que donen la subvenció promesa a la Cosiva? que se'n vagen a València a rebentar la Generalitat si fa falta, que el poble s'afona per moments...

Anònim ha dit...

Al de les 17:50 haver estudiat algo que es? i lo que es entendre de papers, un llicenciat en filología enten menys de papers que jo, pero si vols un economista la exgerent de la COSIVA si que era, crec que tens tota la raó ens fan falta llicenciats...........

Anònim ha dit...

on está eixe lider preparat? Els liders dels altres partits son tots taco parejo (i no soc del PP)

Anònim ha dit...

"Pero per a ser alcalde sí que fa falta entendre de papers o haver estudiat algo" En tota la democràcia Simatera tots han Catedràtics.....Jajajajajaja Menos Sebastián.... Ara resulta que tot "l'enmèrs" que élls mateixa s'han clavat per no vigilar bé desde les Juntes Rectores de les dos Cooperatíves, ara el marró es per a Sebastián... Encàra no fa 100 díes que están manant, i els desàstres de les Copes ja ve de antes dels TRITEJEROS. Ara es molt bonico, que vatja Sebastian a la seua sucursal a demanar diners......

P.D. Ja ha anat i están esperant a que vinga la Consellera d'Agricultura.

Anònim ha dit...

Molt bé 18:03h Jajajajajaja Veus eixa sí que ha sabut, clarcom es llicenciàda en Econòmiques, però, cara a élla.

Anònim ha dit...

este dijous dia 15 junta general per a socis en la cosiva, qui tinga que anar que es prepare les preguntes, si no redueixen gastos gent de les oficines,gent fija,sueldos foro de lo normal ni firmare res ni pagare res y aixo del qui no pague el borrarem de socio ells qui son per diro si no em votat els socios, la coperativa es de tots els socios y no de 4 moniatos.

Anònim ha dit...

Serra ja te preparat el discurs per acabar de afonar la co.si.va

Anònim ha dit...

12 de setembre de 2011 18:13. Com ens agrada mesclar coses, no? Que ací ningú ha dit que Sebastian siga el culpable de la fallida de les coperatives... el que s'ha dit és que davant d'esta megacrisi per al poble, ell es responsable alhora d'ajudar i si fa falta dedicar les 8 hores de la jornada laboral al dia durant les setmanes que fagen falta, sols al tema de les cooperatives, pues es dediquen.

Altre tema és la preparació. Torne a dir que poden haver 10.000 llicenciats inútils (hi ha gent que opina que en este grup estaria Serra, altra gent opina que la economista de la Cosiva... jo preferisc no opinar), pero lo que esta clar, que segur que s'apren millor sobre temes d'oficines, d'ajuntaments i de papeleos en les aules que caminant pels bancals

Anònim ha dit...

Jo a la ex-gerent de la COSIVA la posaría en el sac de Espavilats no de inutils......

Jo no he dit que digueres que té la culpa Seba, sino les Juntes Rectores (repasat el meu comentàri de les 18:13h) Lo que volía dir amb el marró es que ara voldrieu que Seba ho arreglára per fet de ser Alcalde, em cònsta que estàn fent el que es pot. Lo que es deuria fer es demanar responsabilitats als que ho han ocasionat, perquè eixos s'en van amb les butxaques plenes i sense cap compromís, supònc, al haver abandonat els Barcos.

A més jo lo que em refrixc es, que la Carrera de la vida, del carrer no l'ensenyen en ninguna Universitat i es la Que té Sebastián, i casi tots els que ens han governat, i per aixó no s'el té que menysprear com ha fet l'INFAME diguent-li Paleto,etc, etc

P.D. I els que teníen carrera..... Com si com ça

Anònim ha dit...

Al senyor del 9 de setembre de les 16:25 hores.
Joan Serra va ser un gerent exemplar de la coop La Valldigna, tal i com van dir membres d'aquella junta i pels magnífics resultats. El problema radicava en que no va voler fer pares i comares, va voler fer les coses legals, sense enxufismes, sense afavorir a uns i perjudicar a altres, cosa que passava sovint, unflant-se les classificacions d'uns i altres, etc. I si no, pregunta-li a Querol, Canet, Burguera o altres de la junta, perquè et diran que Serra va ser un gerent honrat i treballador!
SENYOR COMENTARISTA: Per a la seua informació, Serra no ha estat mai en la junta de la COSIVA.
En este poble val més caure en gràcia que ser graciós!
Tot açò ho sé perquè en aquella època jo estava molt clavat, més del que es penseu. No vaig voler dir res perquè el camp estava ben sembrat contra ell, seria inútil. Algun dia se li farà justícia, espere. Bona nit.

Anònim ha dit...

Més informació sobre LA COSIVA:
Un grup de llauradors de PEDRALBA, s'han ajuntat per denunciar a la COSIVA.
Motiu: La COSIVA els deu totes les collites de taronges.

Els socis no saben estes coses però continuen demanant-los 2000 euros quan NO HAN COBRAT LA COLLITA DE LA TEMPORADA PASSADA, NI SABEN QUE FARAN AMB els 2000 euros de cada soci.

En Simat açò és una putada. En la resta de pobles del món mundial és UN ATRACO A MANO ARMADA.

Anònim ha dit...

el nostre alcalde te coses mes importants en que calfarse el cap en estos moments.algo esta pasant en el bar dels jubilats referent a la actual gestio del bar,no crec jo que els que an estat asta ara eu ajen fet tan mal com per a ficarloseu tant complicat que segurament seu deixaran.ahi te ell el cap calent ahi,en tonteries i idiotaes que a ningu ni li va ni li ve.(exepte els damnificats clar)que es en este cas que al SR alcalde ni li van ni li venen...(O PSI)?
la venganza sera terrible?????

simat de la risa ha dit...

deixeuse ja de tonteries, q si este te la culpa, q si la te laltre. al final aburriu, q si el llicensiat es burro i el de horta es bò. Esteu parlant per parlar, a vore qi es mes listo de tots.

hi ha q fer propostes per a la reunió, jo no tinc ni idea pero:

- demanar informacio dels sous dels empleats,gerents, de tots. (obligatori)
- si em descontaven del sou casi 100 euros per a seguritat social i resulta q la seguritat social no ha cobrat. on estan eixos euros??

Pensem entre tots preguntes per a fer en la reunio

Anònim ha dit...

una pregunta es:
-demanar els sous dels empleats pero desglosats,no tots gunts

Anònim ha dit...

Al vetlaor de les 13 de setembre de 2011 1:08

Jo de lo que m'enterat es que Victoria la pastora té la concesió del bar de la Llar dels Juvilats i, al estar cansada li ho ha traspasat a la seua filla i el gèndre, ara, al hi haure poca féina, tots voldrien portar un bar així com el de la piscína, que tens pocs gastos al fer-se càrrec l'Ajuntament.

Quí es Victoria la pastora.per fer traspasos a qui vullga, què es d'élla? Que açò pasa de pares a fills ?Tots podem tindre opció a portr-lo, no?

Ademés això ho va permetre la seua neboda carnal, regidora i Alcaldesa.

Anònim ha dit...

Cotorra, ja pensàva que m'el havíes Censurat...

Anònim ha dit...

Un altra:
1)Informe del banc o bancs on es deuen diners i quina és la quantitat( per escit i firmat pels bancs).
2)Si ve, la consellera com diuen:
No podria enviar un grup de gestors i que feren una auditoria´, que averiguaren on estava eixe forat per on es perdien els diners i a quines mans anaven a parar?

Anònim ha dit...

La Sra Consellera vindrà però, no crec que la Generalitat vatja pagant auditoríes a tot hom, una auditoría es cara. La que li han fet a l'Ajuntament de Gandía, segons LEVANTE-EMV ha costat 64.000€
Els 2.000€ que vos demanen es deuríen emplear en fer una auditoría però, A FONDO!!

P.D. Això es lo que li falta a la Cope, gent amb idées ien gana de saber que a pasat.
Endavant i ànim!!!

Anònim ha dit...

Soy empresario de torrent aqui varios citricultores estamos preparando con los abogados demanda por impago por parte de la COSIVA o en su defecto los socios cooperativistas de la misma, en breve se presentara en el juzgado.

Anònim ha dit...

Al de les 0:41
Ningú ha dit que Serra no siga honrat ni treballador, es que te una manera de treballar que no es la adecuá per a la majoría. En la Sibeta, i jo en aquell entonces també estava molt clavat, si no sen haguera anat el forat de impagaments que mos va deixar havera segut molt més gran i altres coses que aci no venen al cas. Ja ho dic, molt teballador, pero per a nosaltres eixa manera de treballar no es la adecuada, a la vista están es resultats.

Anònim ha dit...

respecte al de les 12:44
poden fer aixó? fermos pagar a mosatros sino paga la COSIVA?

Anònim ha dit...

Aixina quedarem "com el ball de Torrent"

Anònim ha dit...

algú entés en la materia mos podría explicar que pasa en els socis si la cosiva no paga? tenim que pagar mosatros si la cosiva no paga?

Anònim ha dit...

Busqueu un poc per internet, que no és tan difícil...

"La responsabilidad del socio por las deudas sociales queda limitada a las aportaciones suscritas para integrar el capital social, salvo disposición contraria de los estatutos. No obstante, el socio que cause baja de la cooperativa responderá personalmente durante los cinco años siguientes y por las deudas sociales contraídas con anterioridad a aquella."

Açò vol dir que en teoria el soci no està obligat a pagar cap deute més...pero hi haurà que saber si en els estatuts posa altra cosa... i em pareix molt raro que el banc haja donat tant de crèdit (més d'1 milió d'euros?)sense tindre cap garantia que recolze el deute

Anònim ha dit...

AL del 13:01

Mira, jo segur que estava més clavat que tu i que molts dels que parlen mal i l'ataquen. Tinc en el meu poder tots els balanços dels anys anteriors i posteriors a l'any que Serra va ser gerent fins que han deixat de fer balanços. Vos puc assegurar, amb pessetes, amb els resultats, amb molta informació, amb informes, amb auditories, etc, que la temporada de la taronja que Serra va ser el responsable com a gerent, els resultats van ser molt òptims; que les següents temporades o anys, la cooperativa, indistintament del gerent i de la junta elegida, era molt solvent, sense impagats i amb resultats acceptables en algunes varietats i bons en altres.
La justícia va ser clara, el van tirar de manera improcedent. La manera de treballar, pots estar d'acord o no, però funcionava molt bé, respectant les treballadores i treballadors del magatzem i també els collidors. Jo i més de la junta sabem quin és el detonant de tirar-lo. Algun dia ho contaré, perquè els responsables van sellar els seus llavis, sabien que ho havien fet mal i van escampar coses falses contra ell. Si ell llig açò, podrà corroborar-ho tot. M'agradaria per sempre netejar la imatge d'un home cooperativista fins la mèdul·la. Ara també hi ha gent que es clava en altres persones amb molta facilitat, sols pels rumors. Cal que demaneu les coses on toca, perquè com a socis tenim dret i si no sabeu com o què demanar, acudiu a experts, segur que teniu amics o amigues. Salut i bon debat sense faltar el respecte a les persones.

Anònim ha dit...

Al de 13:01
Tal volta saps tant perque eres tú Serra. Crec que no he embrutat el seu nom perque he dit, i eu se de bones veritats que es un home que es preocupa per fer les coses bé, pero torne a dir que a la majoría no mos agraden la seua manera de fer les coses.
En pareix "un flaco favor" el que li fas a la SIBETA de la manera en que parles dels responsables de entonces.
Hi han coses que ací no venen al cas i per aixó no les vullc anomenar perque ací estem intentant arreglar coses de la COSIVA, no retraure coses de antes on ell estava.
Tampoc he dit que no siga cooperativista pero torne a dir que la manera que te de dur les coses no ens agrada a la majoría de gent, res més llunyá de embrutar es seu nom. Bona vesprá.

Anònim ha dit...

Ací tots son anònims i ja saben qui estàva més clavat que l'altre.....Tu deus ser el mateix Serra , la dona o el assessor Xàvi Català.

Anònim ha dit...

Si el dia 15 aproven, tant per fanecada. Els diners els han de gestionar els mateixos????

Anònim ha dit...

Xavi Catalá de cooperativa poc.

Anònim ha dit...

Está be que Serra i qualsevol anem preparats a la junta perqie hi hauran moltes coses que debatir i molta gent ens juguem el nostre futur i totes les coses que s'han fet fins ara sería una llástima pedreles.

Anònim ha dit...

"No patiu, en la proxima junta eixira un Joan Serra que se la carregara.
eixa historia els de la Sibeta ja la hem pasa. i axi hem acabat."


"Ningú ha dit que Serra no siga honrat ni treballador, es que te una manera de treballar que no es la adecuá per a la majoría. En la Sibeta, i jo en aquell entonces també estava molt clavat, si no sen haguera anat el forat de impagaments que mos va deixar havera segut molt més gran i altres coses que aci no venen al cas. Ja ho dic, molt teballador, pero per a nosaltres eixa manera de treballar no es la adecuada, a la vista están es resultats."


Cotorra, per que permeteixes injuries, ¿¿¿ és la teua responsabilitat!

De quin forat parla aquest ... Quins resultats...
Explicau Juli?

Anònim ha dit...

Quanta imbecilà!!!!!!!!! Que te que vore Serra ací. Deixeu-lo estar que hi ha gent que té Serritis i la apegareu a algú. Això es diu obsessió o mania persecutoria.

No soc ni Serra, ni la dona, ni assessor.

Anònim ha dit...

"De quin forat parla aquest ... Quins resultats...
Explicau Juli?"

Juli també estàva a la Sibeta???????

Anònim ha dit...

Juli,es el responsable d'aquest bloc o un dels responsables.
Alguna cosa tindrà aclarir la Cotorra?

La Cotorra de Simat ha dit...

aclarir? no sabem que cosa s´ha d´aclarir, aquest blog no representa ninguna oficialitat, ni a cap partit polític, a cap. No s´obliga a ningú a entrar, i només ens limitem a donar informació que ens arriba pel poble. Quan ens cansem, s´acabat i ja està, però si podem aportar informació i que la gent diga la seua, sempre guardant un cert respecte, millor que callats i a pegar sempre la cabotà... no sempre té la raó el que té el poder i per això estan les fonts d´informació, encara que repetim, ací de professionals, res.

Anònim ha dit...

Mot bé Cotorra, ací tenim llibertat d'expresió escrita i al que li pique que es rasque.

Anònim ha dit...

jo faria´ pagar als responsables del endeudament de la co.si.va tot el deute que degem 1500000€ que en el patrimoni que an aconseguit segur que u poden pagar,y despres reunirmos y borrarlos a ells de socis

Anònim ha dit...

Al senyor del 13 de setembre de 2011 0:41

Joan Serra va ser un gerent exemplar de la coop La Valldigna,BLA, BLA, BLA


Aixo será conya no?, perque es tot lo contrari. No em pareix be que feu xistes de coses tan series

Anònim ha dit...

Al de dalt (el xiste eres tu).

És cert que s'està parlant de la COSIVA, jo sóc soci. Però si es mesclen les coses, jo també, si es parla d'una persona, mentint sobre ella, també té dret a defensar-se.
Tant una cooperativa com altra estan en la UVI o la UCI.
Parlar de culpables de persones que fa 20 anys que no tenen res a vore en les decisions preses, és més que absurde. Res més sobre el tema de Serra, al qual jo, personalment no tinc res que dir, a mi em va tractar molt bé i em va resoldre dos problemes de la meua família, a l'igual que a més gent que jo sé(tant en la coop com a l'ajuntament).

COSIVA:
La coop està per a defendre la taronja. He sabut de dos comerciants que COSIVA anava comprant taronja que ells no podien comprar, per culpa dels preus tant elevats. Ara venen els problemes, no l'han pogut liquidar i a BUGARRA i TORRENT, deuen millonades. Jo no sóc responsable de que Rita i Bella compren taronja a més preu de mercat. Responsabilitats: fora esta gent i Juan de marcelino & cia que no saben res de res, ni idea.

Anònim ha dit...

Ací també li "ñéñen" a Sebastián i mai l'he vist deféndres en primera persona com al que li se nòta a la legua que ho fà.....

Anònim ha dit...

Per el que es veu aci hi han opinions ben diferents, per al que una cosa es una difamació, per a un altre es una veritat. Que te que aclarir la cotorra, lo que a uns no els agrada sentir? Lo que a uns no els agrada sentir a altres sí, que en som de tots els colorets.

Anònim ha dit...

Qué sabut el de les 22;32!!!!!!!!!!
Espere que no parle en la junta del día 15, perque ell si que eu aclarirá tot. No tindrás molt que dir de Serra,no.

Anònim ha dit...

Al de les 22:32 diu ;
"a mi em va tractar molt bé i em va resoldre dos problemes de la meua família"

iI per això no tens rés a dir. Bé, molt bé, ja t'has retratat, com has xuclat de la mamella ja es bò però, per a tú.......

Anònim ha dit...

Ni sóc Serra ni res paregut. Sóc un soci de la COSIVA i abans de LA VALLDIGNA per raons que no venen al cas.
Espere poder anar el 15, però ja m'agradararà que hi haja moltes intervencions demanant explicacions de la situació de la COSIVA.

-Com es pot començar una campanya sense ni un duro? Si els 400 socis paguen 2000 euros, amb els 800.000 euros no tapen els forats, per tant no poden ni començar. Però resulta que molts no volen pagar, com s'ho faran?
- Com es pot demanar més diners als socis sense haver pagat les taronges de la campanya anterior?
-Jo vull un document firmat pel gerent actual que diga que la COSIVA es viable per A, B, C, ... i si no, que diga que no és viable i se n'anem a casa.
- l'actual gerent va deixar el seu anterior treball per la COSIVA. Pareix ser que no té gens clar que puga continuar l'activitat. No ens enganyes, per favor, val més perdre poc que morir a òsties, que és com acabarem. Sigues honest, honrat i digues la veritat, Plega abans que la COSIVA t'expulse a tu.

Anònim ha dit...

Al Sr Serra no demana cap explicacio per lo de la Sibeta? Ell va ser un dels mes actius contra les Juntes anteriors a Rosendo. Pero: en estes ultimes Juntes, de les que va ser membre al principi, no diu NI PIO. PERQUE SERA????

Anònim ha dit...

Al de 23:04
El que un alcalde, regidor o qui siga et resolga dubtes, problemes o el que siga(PER AIXÒ ESTÀ, PER A RESOLDRE CONFLICTES O PROBLEMES, NO PER A AFAVORIR NINGÚ), significa per a tu que es xuclar de la mamella.
Mira, tu tens el sentit de servei públic en un lloc que no diré, però no crec que penses així de tot el món, sols d'aquells que no pots ni vore'ls. Bona nit, pseudocooperativista, tu si que faries altruistament coses pels demés, em ric de les coses de que eres capaç de fer sense ....

Anònim ha dit...

Com dius que l'actual gerent va deixar el seu anterior treball per la cosiva i que no te clar que puga continuar l'activitat? cconforme están les coses en la faena creus que sen ha anat de un puesto per anar a un altre sense futur? jo crec que si fora aixina s'havera quedat on estava

Anònim ha dit...

simat de la risa ha dit...

deixeuse ja de tonteries, q si este te la culpa, q si la te laltre. al final aburriu, q si el llicensiat es burro i el de horta es bò. Esteu parlant per parlar, a vore qi es mes listo de tots.

hi ha q fer propostes per a la reunió, jo no tinc ni idea pero:

- demanar informacio dels sous dels empleats,gerents, de tots. (obligatori)
- si em descontaven del sou casi 100 euros per a seguritat social i resulta q la seguritat social no ha cobrat. on estan eixos euros??

Pensem entre tots preguntes per a fer en la reunio

Anònim ha dit...

Es hora de intentar traure la cooperativa avant i deixarse ja de culpes. En l'altra reunió ja ens varemm desfogar, a vore si pot ser en esta buscar SOLUCIONS que la cosas es mes greu de lo que pareix, parlem i deixem parlar i a vore com podem ixir d'esta.

Anònim ha dit...

sóc llauraor de PEDRALBA afectat per el impagament de COSIVA. Açí tenim gent que l´hi deuen taronges cullides fa mig any e impagamets desde 1.500 a 22.000€. Ningú ens dona explicacio de res. Ja a soles ens queda la via llegal. No crec que si anem per via llegal tots en bloc, ens conformem a soles amb el deute real, demanarem interesos més indemnització per perdues de temps.

Anònim ha dit...

Si eixos interesos mes indemnitzacio per perdues de temps tenen que eixir del soci ja cal que ens fiquem en bancarrota y no paguem ni cobrem res.Mes val pedre que mes pedre

Anònim ha dit...

Al llaurador de PEDRALBA, si es de veres que ho eres, en conter de queixarte ací, ja saps, demà a les 18:00h a demanar comptes a la Assambléia.

Anònim ha dit...

El comptador de comentarios no es correspòn, en tot el día, a la realitat, què ha pasat?

simat de la risa ha dit...

q tingueu sort esta vesprada a l´assamblea.

Anònim ha dit...

I de Deoquegracia que hem digueu.
Que bon xic.

Anònim ha dit...

La Sra Consellera està a l'Ajuntament i l'Alcalde de Beni a ca Perrín......

Anònim ha dit...

D'éll sòls sé que el tiraren de varis almacents de Benifairó i que té la permanent feta :)

Anònim ha dit...

Es censuren comentaris, arre burro descarat...

Anònim ha dit...

Deodesgracia un dictaor que´´las mata callando´´

Anònim ha dit...

Que mala educación querer hechar a un socio en la reunión de la cosiva, sinplemente por decir su opinion.

Anònim ha dit...

Que dictadura mas grande proibir a la gente que no aplaudiese en la reunión de la cosiva si algun socio ablava bien.

Anònim ha dit...

"ablava" sas??? per això van les coses con van este poble, "she a perdió la berguensa"

Anònim ha dit...

al de 14:09."CON VAN""SAS"?COM VAN,SAPS,LISTO QUE ERES UN LISTO PERO DELS TONTOS,saPs?

Anònim ha dit...

Per la avaricia de alguns els verdaders treballador i els que verdaderament treballen san quedat sense poder portar a casa un sueldo pa menjar.

Anònim ha dit...

Per al de 19 de setembre de 2011 10:17

Un dels millors comentàris de per ací.

Anònim ha dit...

Para el 19 10.17 que cooperativa SIBETA O COSIVA

Anònim ha dit...

Igual dona, una que altra, als que han manejat el cotàrro amb sous de 234.000€ any, segons es llig per ací, son Directíva i secretaría a SIBETA i Sous desconeguts per als sòcis de Secretaría, Gerència i 2 Compradors de Tarònja per INTERNET, a la COSIVA.

Vols caldo???? O tens prou amb dos tasses???


P.D. L'anterior comprador a esta calanya es va fer un Xalé a la Redonda amb GRIFERÍES BANYADES AMB OR, la culpa serà sempre dels sòcis, que ja ho sabíen , per seguint consentint les comisions al comprar tarònja........ Per això, sempre les tarònjes FORÀNEES a la Cope, ern millors que les dels Srs. Sòcis, élls sempre cobren comissió de lo que compren i ho cullen primer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Esteu bons mira que dir que deuen 2 millons d'euros, pero si a soles aixo degueu als bancs, mes tota la taronja de l'any (14 millons de kg. a 20 pts, heu comprat prou mes car) son 1,7 millons mes materials sous, S.S., transport, .. si no se sumar corregix.

Disme quin organisme paga eixa subvencio i el R.D. o llei o el que ampare eixa subvencio del 80 %, que a mi m'agarra risa.

Valores en 5 millons els actius?, mira 8.000 m2 a 200 € = 1,6 millions, instalacio de llum, camares i demes 0,6, maquinaria si tireu a vendrela per ahi si vos donen 0,15 esteu servits i el terreny, sense urbanitsar (20.000 m2 a 30 € = 0,6), es el preu máxim que s'ha pagat en eixe poligono sense urbanitsar en temps de glories, no?, si no se sumar 2,95 millions d'euros.

Si que esteu rics en eixa cope si, arre arreu i pageu que el que paga va en la cara alta, que si vos degeren a vosaltres "otro gallo cantaria"

Anònim ha dit...

al 14:09 que listo eres y que poca vergonya tens burlar-te de la gent que fa faltes de ortografia, no tens coneiximent,en quines coses el calfes el cap.PROU DESGRACIA TENS DE SER COM ERES Y BURLAR-TE DE GENT QUE APENES SAP ESCRIURE.LLASTIMA QUE NO ESTIGUES EN LA JUNTA DE LA COSIVA O SIBETA Y LO QUE A PASSAT NO HAGUERA PASSAT ¡¡¡¡¡LISTOOOOOOOOOOO!!!!!!

Anònim ha dit...

Però això que es, un concurs de avore qui sap parlar mes el valencià o que?
La qüestió es que mos an amargat a tots els treballadors i ells san quedat en les butjaques ben plenes.I el que està burlan-se de la persona k parla castellà segurament no serà un treballador de la Cosiva o Sibeta. I al dia 14 de octubre reunió en la cosiva i parlaràn ALIBABA Y LOS 40 LADRONES!!!