dimecres, 21 de setembre del 2011

València CF - FC Barcelona, homenatge a Rafa Benítez, i animant la Unió Musical de Simat hui a Mestalla.



* Homenatge a Rafa Benítez, l´entrenador campió de les 2 lligues i la UEFA.
* La Banda de Simat serà l´encarregada d´animar a Mestalla en este partit tan important.
* La Penya Valencianista de Simat també hi serà present.


La unió fa la força. Afició i equip han d'unir les seues forces avui davant el millor equip del món: el Barcelona. Un partit amb el liderat en joc, almenys de forma provisional, ja que el colíder de la competició, el Betis, no jugarà fins al dijous. El València intentarà continuar la ratxa de victòries que li ha portat pel cap alt de la classificació davant un Barça que se li resisteix en els últims anys i que arriba a Mestalla després de buidar tots els dubtes amb una contundent golejada davant Osasuna (8-0).

Des de les 19:00 hores, els membres de la futura Graderia Jove estaran recolzant al València en la seua arribada al camp, així com després durant la trobada, un duel on si estarà Roberto Soldado. El davanter, gran referent ofensiu dels de Emery, no tindrà problemes —ahir va entrenar al costat dels seus companys en l'últim entrenament a porta tancada— per a viure el seu particular duel anotador davant Messi, ja que ha superat les molèsties generades per una ferida en el empeine del peu dret que es va produir dissabte passat en el Molinón. El València i Soldado estan en ratxa i vol donar un colp d'efecte al campionat batent als de Guardiola. «Tota la vida somiant amb partits com este… Anem València!», va assenyalar ahir Tino Costa, el sentir de la plantilla del VCF i de l'afició.

«Dis-los als teus companys que juguem 50.000 enfront del Barcelona», li van transmetre els membres de la Corba Nord Mario Albeto Kempes a Soldado a través de Twitter. Mestalla ha de ser un fortí per a aconseguir vèncer al Barcelona, que no perd des de fa cinc temporades a València —les últimes quatre les ha saldat amb dues victòries i dos empat—. La comunió entre l'afició i l'equip és total, en una temporada que ha arrancat, amb tres victòries en els tres primeres jornades de Lliga, de forma il·lusionant. Il·lusió i ganes de futbol.

Més enllà del duel de pichichis: Soldado suma cinc dels sis gols que porta el VCF en la competició i ha marcat en els tres partits de Lliga, mentre que Messi, estel·lar davant Osasuna amb tres gols i dues assistències, ja porta nou punts en set partits oficials en aquest inici de temporada, i avui tornarà a encapçalar l'ofensiva dels de Guardiola. Per darrere de Soldado, Emery podria apostar per Pablo Piatti en la mediapunta, en lloc de Jonas, ja que és un jugador que pot pressionar més l'eixida de pilota del Barcelona, un dels punts clau del joc, ja que els blaugrana solen superar sempre als seus rivals en possessió i així dominar el xoc. En les bandes, Pablo Hernández per la dreta, i Mathieu per l'esquerra, per davant de Jordi Alba per a tractar de frenar les escomeses del brasiler Dani Alves, mentre que Miguel ocuparia el lateral dret. En el centre del camp, el dubte resideix en l'acompanyant de David Albelda, que portarà la batuta de l'equip: Tino Costa o Éver Banega. En l'aspecte defensiu, el tècnic tornarà a comptar amb la parella contrastada del francès Adil Rami i Víctor Ruiz, que des que debutara davant l'Atlètic de Madrid ha ajudat a mantenir la porteria a zero i que davant el Barça passarà una autèntica revalida. Guaita serà de nou l'encarregat d'aturar el perill dels blaugrana en la porteria.

El camí cap a la victòria ho té traçat Unai Emery, ara només falta cercar la millor manera de posar-ho en pràctica, i tal com va assegurar ahir el tècnic, fer un partit perfecte en defensa i en atac per a poder vèncer al Barcelona. Mestalla ha de rugir, ser el gran fortí per a tancar la nit i seguir somiant amb el liderat. Que anime tot Mestalla per a guanyar avui al Barcelona.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Amunt Valenciaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

Anònim ha dit...

Visca el Valencia!!!!!!!!!!!
Es el millorrrrr.

Anònim ha dit...

tururu.

Anònim ha dit...

tururu.