dijous, 8 de setembre del 2011

Un total de 344 diputats i 257 senadors presenten la seua declaració de béns

* El PSPV-PSOE d´Alarte continua claudicant a Madrid i portarà a les llistes per València al Ministre no valencià Gabilondo.

Un total de 344 diputats dels 350 existents i 257 dels 261 senadors han presentat en el termini fixat pel Congrés i la Cambra Alta la seva corresponent declaració de béns, que serà publicada aquest dijous a les webs del Congrés i el Senat.

Les dues institucions han fet públic el nombre de parlamentaris que han complert amb el requeriment realitzat per les taules de les dues Cambres perquè abans de les 20.00 hores del dimecres presenten aquestes declaracions. Va ser el 19 de juliol quan aquests òrgans parlamentaris van aprovar el procediment que permetrà conèixer per primera vegada al detall els béns de ses senyories, ja que fins ara les declaracions patrimonials que havien de presentar eren més generals i no es feien públiques.

Les declaracions figuren dins la fitxa corresponent a cada diputat o senador, com a part de la informació personal de cada un.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Que pinta Gabilondo en València?? No entenc res...

Anònim ha dit...

PS què què? Que es lleven ja les sigles de PV, són un insult als que creguem en el País Valencià. A més, no és lo que volia Alarte?