divendres, 23 de setembre del 2011

Cau de raboses... "Graderia a fer la ma"


* Així ha quedat el camp de futbet de gespa artificial.

Alguns pares i usuaris diaris del Poliesportiu Municipal ens han comunicat la seua contrarietat a la destrucció de la graderia del camp de futbet de gespa artificial, un dels espais més utilitzats de tot el poliesportiu.

El motiu és la construcció d´una segona pista de pàdel al nostre poble. Recordem que durant el primer mandat del PP l´any 2007, enlloc de demanar subvenció per a la gespa del camp de futbol (que era el que tothom volia), es va demanar per a la construcció d´una pista de pàdel. Al canviar el color polític de l´Ajuntament el 2008, la subvenció es va "congelar", clar està perquè la Diputació del PP i de Alfonso Rus, del PP no anava mai a donar això a un Ajuntament "no adscrit". Però ja sabem com funciona la política per estos llocs de la Europa del Sud, perquè eixes mangarrufes polítiques les fan tan Populars com Socialistes, "ellos se lo guisan, ellos se lo comen."

Tornant a Simat, seria discutible la viabilitat de tindre una segona pista de pàdel, si veiem l´historial que ha tingut este esport al nostre poble, no la mereix. I diguem açò, perquè amb una tercera part, una tercera part només del que costa la construcció d´eixa pista de pàdel, s´haver pogut formar tot un equip de pilota al raspall per participar en campionats de pilota al carrer. A més, amb eixa tercera part també hi havia prou per tindre monitor-entrenador de l´equip de pilota, per publicitar els equipatges i passetjar el nom de SIMAT per tots els pobles que no tinguent trinquet practiquen la pilota al carrer.

...però sembla que la pilota a Simat, prompte serà "història" i no "historial".

38 comentaris:

Anònim ha dit...

També m'han dit que abans de quebrar les dos cooperatives hi havien 5000 euros destinats a fer un estudi per fusionar-les i que este estiu els peperos ho van anular i se'ls gasten en el padel.
Amb una pista n'hi ha prou si tots els dies no juguen els mateixos i si ningú tinguera clau per jugar quan vol. Hi han molts amiguets que son els amos del corral i del carrer.

Anònim ha dit...

Pues jo a qui més vec jugant a Padel es a funcionaris Socialóstes de l'Ajuntament i neboda.

Anònim ha dit...

La rao es sempre a parlar, sou algo cansinos i parleu de lo que vos conve moros.

Anònim ha dit...

D'acord een el comentari que fa arc iris, més diners per al nostre esport autòcton , la pilota, i menys per a mariconades com el padel.

Anònim ha dit...

Perdó, volia dir la cotorra

Anònim ha dit...

al de les 11.34

que vols que acaxem el cap i diguem si buana? ojalaa pugerem tindre mes informacio de la que mos conten qu eno mos anterem de la missa la mitat

Anònim ha dit...

Per a comprobar que el Padel no és una moda tindriem que esperar uns anys i després construïr la 2ª pista. Hi han prou probabilitats que en el futur no gaste quasi ningú les pistes

Anònim ha dit...

faena de matalafer!

Anònim ha dit...

no recorde molt be qui va donar la noticia este estiu de la construccio de una segon pista de padel (arc o cotorra)pero em va extranyar molt i vatx comentar
-"tanta gent practica este esport?"
en varen encendre,acusantme de que "anava poc al camp i no vea les coles que es feien,si no tagrada no vajes i prou..."i coses aixina.voldir que donde dije digo digo diego??? ja no hi han coles?
continue pensant el mateix,en una (de moment)prou.

Anònim ha dit...

perquè eixes mangarrufes polítiques les fan tan Populars com Socialistes, "ellos se lo guisan, ellos se lo comen." Molt be,
Aplicat al cuento.

Collonut ha dit...

I aquest es el futur que volem? Llevant unes coses per ficar altres? Si voleu podem agafar la residencia dels ancians i ficar allí un paintball, o derruir la guarderia i construir-hi uns recreatius.
Mes serietat perfavor, el futbet es sense dubte el lloc on mes van els joves i pasen una estona divertida, parlant, jugant, mirant a altres jugar i pasant la vesprada, ¿Quin dret es té per derruir les seues graderies?
ALE A FER LA MÀ!

Anònim ha dit...

com es nota k sou katalans i lo unik k feu es kritikar! visca sebastià que per algo a uañat per majoria absoluta

Anònim ha dit...

com es nota que eres peper@ i no saps ni escriure

Anònim ha dit...

Soc PePero però, al de les 17:10 te molta raó.

Anònim ha dit...

A Sebas li dona igual que l'any que ve o l'altre s'acabe la moda del padel i vagen tots a jugar a futbet (per exemple)... a ell lo que li interessa ara es comprar els 100 vots dels "padelistes" que estan fent coles iau. Si després fa falta una graderia pues llevarem la pista de padel i construïrem altra graderia... per diners que no siga que estem rics

Anònim ha dit...

Com parleu sense tindre puta idea de res.

Anònim ha dit...

enveja tot, com es nota que lo unic que teniu son cels maricones sinos callarieu i no criticarieu tant!

Collonut ha dit...

Ni pepero ni del psoe, el que es suna vergonya es el llevar una cosa que es gasta per una estúpida moda, i igual em té siga el psoe, que el pp, que IU que el partit que vulgau. Estes coses no es fan així.

Anònim ha dit...

al de les 19.11
Tu si que no tens ni idea de res,si anares pel camp de futbol si que en tindries si,vories que la pista de futbet la gasten moltissims xiquets i les graderies eren de gran us, pero es molt bonico fer i desfer.PEPEROS!

Anònim ha dit...

A mi que em digues PEPERO no es ningun agravi, soc votant del PP i, al revés, m'alaga.

Em refería al de 23 de setembre de 2011 17:29

També crec que ara no es hora de desfer unes graderíes que están molt bé i son necesaries al estar fora del campet.
Com per ahí diu algú, fa por que siga una moda passatgera i que ens quedem amb la pisteta ahí. Ja sabem que a Simat ens agarrem les coses molt a fort i després.......

Fdº Un PePero.

Anònim ha dit...

Ah!! Que no m'enrecordàva, un PePero amb carnet, que ara tos son o volen ser PPEPEROS

Anònim ha dit...

el que fa falta de veritat, es un camp de gespa artificial, que dona molta vergonya anar a pobles tot matats i que tingen camp de gespa i en simat no

Anònim ha dit...

Ja he eixit el gripau (23 de setembre de 2011 15:36)).No tenen més arguments que els catalans. Si home si, els catalans venen a desfer-ho tot. Redeu PPros de KK aneu-vos-en a Espanya que allí vos pararia millor estar

Anònim ha dit...

Q on estem? a França?

Anònim ha dit...

Jajajajajajajaj!!!! No, lo que deuríes preguntar es KakaluÑA on està???

En el poc que mos vol KakaluÑa i estos GRIPAUS/SAPOS encandilats amb élls.......... Mare meua.

Això es lo que deurieu fer, anarsen a Kakalònia amb el meacolonia del Guardiòla.

Vixca València!!!!

Anònim ha dit...

M'ha dit la meua germana que estava al futbol que hui estava el Gerent de la Cosiva i un dels seus compradors de taronjo jugant al Padel.
Vegueu com si que fa falta més pistes de padel?

Pocs maldecaps tenen......

Anònim ha dit...

I?

Anònim ha dit...

O?

Anònim ha dit...

Jajajajajajajaj!!!! No, lo que deuríes preguntar es Espanya on està???

En el poc que mos vol Espanya i estos GRIPAUS/SAPOS encandilats amb élls.......... Mare meua.

Això es lo que deurieu fer, anarsen a Espanya amb el meacolonia del Mourinho.

Visca València!!!!

Anònim ha dit...

Mèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèc!!!! Ja Estem a Espanya i tú, vullgues o no, també, ante los ojos de todos y de Dios.


Jajajajajaja!!!!!


Demanali a Obama, per a Rei; que KaKaluÑa siga un estat com Palestina....

Vixca València i Espanya!!!!!

Anònim ha dit...

pero si és EL LISTO CHUK (24 de setembre 13:44)xicon/a que ja va eixin el CHUKY que portes dins.
este tio/a va a dos mans repartint llenya.pero aixo sì en totes les H que li toquen, i es una obseció que te per les cometes.
que bo/na de agarrar eres.
qui sooooooc??

Anònim ha dit...

a mi em pareix perfecte q facen altra pista de padel, es un esport q té molta demanda,jo per a poder agarrar pista estic casi una setmana d gent q hi ha apuntada a jugar aixina q per mi perfecte, lo de la pilota q he llegit per ahi pues entenc q siga lo tipíc d'ací però tb tinc d dir q sols jugarien 4 rates

Anònim ha dit...

La mona furona?

Collonut ha dit...

Mira, ací podreu parlar de PP o PSOE, però indistintament a aquestes ideologies hi han coses molt mes NECESÀRIES que derruïr unes grades per ficar una pista de padel (recordem que la actual encara no té ni un any, i que s'utilitza per prou gent de fora)

Tot i això estic molt d'acord amb la Cotorra, ja que una pista de pilota (ja que el trinet es zona zero) sería un projecte molt mes interesant que una pista de padel.

Anònim ha dit...

Wally?

Anònim ha dit...

Tots sabem com som els simaters: hui mos pega per les motos, d'ací uns mesos pel paintball, després per la bici, més tard per la pilota... qui ens asegura que d'aci 2 anys encara tingam gent jugant al pàdel?

Anònim ha dit...

el futbol mai es passa de moda i ahi està el camp de futbol, fet una merda

Anònim ha dit...

per favor crec que per fer una cosa no fa falta desfer-ne una de bona que tenim perquè les grades s´utilitzen molt i no feia falta arrancar-les.tot açò val diners i a Simat ens esperen temps ben roins i cal anar estalviant.