dimarts, 27 de setembre del 2011

COOPERATIVES

COSIVA: el Sindicat UGT ha convocat una reunió per a tots els treballadors esta vesprada, a les 19.00h. a la Casa de la Cultura.

SIBETA: des de hui, s´obrin les oficines per a que passen tots aquells socis que vulguen tramitar la baixa. Ens han arribat comentaris per part d´alguns socis que la reunió que es va fer dissabte, on es tenia que votar on volen treballar la taronja va ser del tot indignant, ja que ni s´han demanat informes financers de les cooperatives on es vol dipositar tot el que queda (?) de possibilitats de treball de la taronja propietat de llauradors simaters. A més, la poca informació que donaven semblava com si feren un favor encara i com si fora "alto secreto", quan tota la informació de qualsevol cooperativa o negoci privat de taronja es pot buscar a internet, ja que són dades públiques de moviment de mercaderies, però no d´estats financers que tampoc els van donar.

Sembla que molesta que donem informació pública i que considerem és de molta importància per a la gent afectada per les fallides de les 2 cooperatives del poble.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

La reunió de la COSIVA no era per a demá dimecres a les 5?
Es sols per als treballadors del almacent o també per als collidor?
Soc collidor i també en deuen diners.
Per favor seguiu informant.

Anònim ha dit...

Si els molesta que doneu informació pública que se jo..., els socis tenim dret de saber on anem a colocar la nostra taronja, es que en dona la sensació de que anem a jugar a la tómbola, i les coses están molt mal com per a anar perdent diners un altra vegada. Que ens deixen decidir peró en la llibertad de tindre tota l'informació.
No sé quin motiu ocult tindrán per anar allargant esta agonía.

Anònim ha dit...

SOCIS de la SIBETA, no es doneu de baixa de la, lo que volen es no pagarvos la collita pasada. lo que teniu que fer es unirvos, tirar a la junta i despres demanarlos responsabilitats.

Anònim ha dit...

Lo que estan fent els dirigents de la SIBETA linda amb lo delictiu, pero que no es preocupen.
ja els posaran en el seu lloc, o millor dit

A CADA CERDO LE LLEGA SU SAN MARTIN

Anònim ha dit...

Listo si tireo a la junta aqui demanent

Anònim ha dit...

Per l'advocat de les 19:39

No es tant de lleis com tu, però que encara que un individu ja no estigui a la Junta Rectora, no implica que no hagi de respondre de les seves accions.

Anònim ha dit...

Lo que pareix mentira es que les dos xuntes que que an portat a les dos coperatives a la ruina , sigen les que jestionen ara la crisis. Temdriem que tirarales al carrer, posar una gestora i saber realment els drets que tenim tant els sosis com els treballadors. NO PODEM CONFIAR EN ELS DIRECTIUS QUE MOS AN PORTAT A ESTA SITUACIO.

Anònim ha dit...

per al de les 17:27, dema ni ha reunio a les 5 en el musical amb Comisions Obreres, dema aniran treballaors del almacent i collidors de la COSIVA.

Anònim ha dit...

perque tenien tanta por de eixir en la cotorra els merdes de la junta de la sibeta dissabte en la assamblea?. q amagen? q no volen q el poble sapia? eetaven mol dolguts d´aver eixit anteriorment criticats en la cotorra,pero de arruinar a mig poble no estan tan dolguts.MISSERABLES,APROFITOSOS,DESSONRRATS,LLADRES.

Anònim ha dit...

Fins ara s havia parlat de Rites, belles i altres herbes, però i que fem dels que han permés que aquells cobraren lo que cobraven. On estan els que han permés que es comprara tanronja de fora més cara i més roin que la del soci. Que fem, president, tresores, junta, que vos fem a vosaltres que han jugat amb la nostra suor. Lladres, pocavergonyes, vos tindrien que desterrara de Simat. Això si, primer amb un juí per malversació de fons cooperatius.

Anònim ha dit...

En l'altra asamblea de la SIBETA es va dir qls socis que el que pensara ixirsen que ho fera abans de la asamblea próxima per a saber els kilos que quedaven i si era viable durlos a una altra coop. Están ixinsen molts, sabeu si als pagarán la taronja? Es legal que no la pagaren?

Anònim ha dit...

El que hi ha que fer és ficar-ho en mans del Fiscal i demanar responsabilitats de tot tipo als responsables de les dos cooperatives. En la CAM ja ho han fet els perjudicats pels directius i el Fiscal està investigant. Jo no sé com fer-ho. El que tinga alguna idea que l'escriga.

Anònim ha dit...

AL 23:02 Si que es de veres estaven molt indignats per que es molt bonico escriure en anomin vaen dir que aixo es de ser fill de .....¿ells que son? de aver fet lo que han fet. he sentit dir que el gerent de la sibeta estava molt a cero y cobrava lo que cobrava¿com han pogut llogar a una persona aixina?.A les treballaores les pasaven la pistoleta per a controlarles¿a ells qui els controla?

Anònim ha dit...

VIXCA LES JUNTES DE LA SIBETA Y COSIVA!!!!!!!!!!.ANCA MOS HA PASSAT POC PER CONFIAR EN ELLS.VOLDRIA QUE LA JUNTA DE LA SIBETA ES CLAVARA LA PISTOLETA PEL CUL,AHI AHI S´'ENANAVEN ELS DINERS AHI(DE ON NO HI A NO S'EN POT TRAURE,HOMES DE CARRERA,SABEM MES ELS LLAURAORS QUE VOSSALTRES.