dimecres, 6 de novembre del 2013

Comunicat de Demòcrates Valencians (DV) de La Vall.




Des de DV volem denunciar que una vegada més hem pogut observar en un ple com els interessos partidistes han primat sobre els de la ciutadania . 

Així , en el tema del sistema de control al párquing municipal , ha primat l'operació de desgast a l'oposició per part del govern local , al tornar a ajuntar en una sola modificació tres conceptes molt diferents, sabent perquè així se'ls havia advertit en comissió que el PP no estava d'acord amb això i anava en conseqüència a votar en contra de la modificació i amb això dels altres dos conceptes que sí que recolzava , la qual cosa segur serà aprofitat pel bipartit per a atacar als populars. 
Per un altre costat i per part d'estos, dos excuses per a rebutjar una mateixa proposta (primer Ferrando que si era per falta d'informació i quan se'ls va rebatre Escriba i Vidal que si era perquè volen un grup de treball o semblant per a participar activament en el seguiment de l'explotació) dà que pensar sobre el fons real del rebuig i si no és per deixar clara la minoria del govern , és a dir, una altra maniobra política . 

Per un altre costat i en el tema de la representació en la Mancomunitat de La Valldigna, el PP sabent que la senyora Canet representaria amb més qualitat a l'ajuntament no per desmèrit de la senyora Vercher, si no perquè ésta treballa fora ja no de la població sinó de la Comunitat Autònoma i això li resta el temps precís per a atendre les seues obligacions amb l'ens, la qual cosa no ocorre amb la dita senyora Canet , la qual a més ja col·labora activament amb el mateix donada la seua delegació de turisme , faceta molt important dins de les funcions de la Mancomunitat vallera , així i tot s'encabota a mantindre a esta en el càrrec . 

Conseqüència : Que els usuaris del párquing tinguen un pitjor servici i els amb plaça arrendada un major cost de manteniment , i que la qualitat de la representació municipal en la Mancomunitat podent ser milloradano ho siga . És a dir , politiqueig pur i dur per damunt dels interessos de tots . 

I com no sols estem per a criticar , volem al mateix temps plantejar una proposta sobre el cacaretjat tema de les dependències per a la Policia Local : Atés que segons l'acord amb Iberdrola signat quan la instal·lació de la línia d'alta tensió per La Valldigna, esta empresa construirà una nau sobre una tercera part del solar de la vella subestació elèctrica a l'entrada del poble per Alzira i amb entrada pel carrer la Costera, nau i solar que després cedirà a l'Ajuntament amb el que passarà a ser patrimoni de tots , perquè no instal·lar quan estiga fet les dependències allí en compte de tirar els diners a un pou sense fons per mitjà d'un lloguer i obres d'adaptament com es pretén ? . No val la pena esperar i invertir bé ? .