dijous, 7 de novembre del 2013

Prou d´infàmies, salvem RTVV! Comunicat de Demòcrates Valencians (DV)

En este dia d´infàmia per a tots els valencians, Demòcrates Valencians vol mostrar primerament la nostra solidaritat amb els treballadors de RTVV. Teniu tot el nostre recolzament.

L´anunciat tancament de RTVV consuma un fracàs complet de la nostra societat. I hem de fer crítica, atés que s´ha permés a un acossador com Vicente Sanz fer i desfer com a cap de personal i incrementar la plantilla fins a límits insospitables en qualsevol mitjà de comunicació a l´ús. Però no només fa pudor la política de personal, també la manipulació rutinària i la banalitat que s´han consagrat com a moneda de canvi habitual en la programació. Els gestors del PP heretaren en el terreny audiovisual 18 milions d’euros (2.600 milions de pessetes) de deute i l’han convertit en 1.300 milions d’euros (215.000 milions de pessetes). Un desficaci econòmic, a costa dels diners de tots els valencians, que hauria de suposar que respongueren amb el seu patrimoni.

El que s´unflen el pit parlant de senyes d´identitat s´han carregat un ens que ja formava part del patrimoni valencià i que vertebrava realment els nostres pobles, de nord a sud del nostre territori. Gràcies a Canal 9, no cap dubte, els valencians sabem millor com som, tot i que el respecte a la nostra llengua en la seua programació ha distat de ser el que es regulava en la seua llei de creació.

Des de Demòcrates Valencians no podem deixar tampoc de recordar el temps i l’esforç perduts des d´una oposició al PP que s’ha dedicat a arreplegar firmes i plantejar projectes de llei i manifestacions per a poder vore una televisió d’una altra comunitat autònoma. El nuc gordià estava ací, en terres valencianes, era Canal 9, amb treballadores i treballadors valencians que ara es trobaran en l´atur. Sens dubte, una oposició responsable hauria suposat una major pressió per a este govern de dèspotes que amenaça amb desfigurar per a sempre el poble valencià.

Per a acabar d´adobar este sainet, hem assistit a la vergonya de l´anulació d´un ERO, subcontractat a preu d´or, i fruit de l´empastre del PP en la gestió de l´ens, atesa la superpoblació en la empresa directament relacionada amb les xarxes clientelars d´enxufats que parasiten la Generalitat Valenciana. Així respon el PP a la confiança dels valencians que, amb les seues millors intencions, el concediren el seu vot.

Resoldre este desgavell d´incompetència, corrupció i infàmia resultarà prou complicat, però Demòcrates Valencians es decanta per la constitució d´una Comissió d’investigació, formada per persones independents i que informe de les responsablitats de les persones que han participat en este espoli del Patrimoni Valencià. Res a vore, aprofitem per a dir-ho, amb eixe Consell Assessor que reflexa tots els vicis del clientelisme polític i les quotes de partit que rebutgem rotundament.

Per últim, vos animen a què vos sumeu a les convocatòries en defensa d´una RTVV plural, digna i en valencià.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Xe,xe. Quin interés del socialisme simater amb els Demócrates Valencians!!!!

Estruch ha dit...

donem les gràcies a La Cotorra de Simat per donarmos veu en els comunicats que els enviem.