dijous, 7 de novembre del 2013

Morera a Fabra en un acte públic:"Has fet un colp d'estat, i no et va a ixir gratis"

Enric Morera (Compromís) abandona la sala en la qual Alberto Fabra dóna un discurs davant 300 persones, entre elles el ministre d'Agricultura i l'alcaldessa de València.

El síndic de Compromís, Enric Morera ha plantat aquesta vesprada al president de la Generalitat, Alberto Fabra, abandonant la sala quan aquest començava la seua intervenció en la clausura de l'assemblea estatal d'Agricultors i Ramaders. Al costat del cap del Consell es trobava el ministre d'Agricultura, Arias Cañete i l'alcaldessa de València, Rita Barberá, que han presenciat des de la taula de ponents com Morera s'alçava de la primera fila i eixia de l'auditori mentre increpava al cap del Consell. "Has fet un colp d'estat i ho saps. I no et va a eixir gratis".

L'acte de protesta es va produir poc després de prendre la paraula Fabra, moment que el portaveu de Compromís i el secretari general de CCOO-PV, Paco Molina, van aprofitar per a abandonar la sala en signe de protesta pel tancament de RTVV. Morera va alçar llavors una cartolina roja simulant l'expulsió d'un àrbitre i va increpar a Fabra mentre li assenyalava amb el dit.

A l'acte en el qual s'ha triat a José Manuel de las Heras nou coordinador estatal de la Unió d'Unions van assistir prop de 300 persones que van contemplar el succés. Alguna d'elles es va sumar a la protesta amb crits de "Fabra dimissió", davant el que el president de la Generalitat ha reaccionat prenent de nou la paraula i defensant que es tractava de "un acte per a parlar d'agricultura".