dissabte, 30 de novembre del 2013

Els treballadors de RTVV, els sindicats i l'oposició convoquen una manifestació per exigir la dimissió de Fabra i eleccions anticipades. Es farà hui a València (18.00) i a Alacant (18.30)

El comitè d'empresa de RTVV, els sindicats, els partits polítics de l'oposició, associacions i entitats han convocat per aquest dissabte a les 18.00 a València, i a les 18.30 a Alacant, una manifestació per reclamar la dimissió del president Alberto Fabra i la convocatòria d'eleccions anticipades després del tancament de RTVV. 

La manifestació mostrarà repulsa de la societat valenciana davant d'una decisió unilateral, precipitada i hostil a la cultura, la llengua i els signes d'identitat de tots els valencians. "La societat valenciana no es pot quedar passiva davant una pèssima gestió que ha causat l'acomiadament de vora 1.700 treballadors i treballadores. Els valencians i valencianes no ens quedarem sense una radiotelevisió pròpia, pública, de qualitat i en valencià" indica Intersindical, un dels sindicats convocants.