diumenge, 3 de novembre del 2013

Moncho és el rival de COETER II en la final de l'Individual de Raspall del diumenge que ve.




La partida ha alçat expectació esta vesprada i tots estaven pendent de la reballada. Moncho l'ha guanyada i ha demanat anar al dau . Tot i això la càtedra veia la partida del color roig i abans de traure ja estaven donant de 5 els postors de Moltó.
 
Al primer jòc hem vist els jugadors atenallats pels nèrvis. Moncho ha fet 30 neta, Moltó ha replicat i ha fet a 2. Ràpidament Moncho ha fet els 2 quinzes i ha pintat el primer joc des del dau. (5-10).
Al segon jòc ja hem endivinat l'estratègia de cada jugador. Moltó a l'atac i Moncho a defensar i no errar. Moltó ha fet 30 neta però els aplaudiment han sigut per a Moncho que no s'entregava. Moltó ha continuat apretant i ha fet el joc net. (10-10).
 
En el tercer jòc Moncho s'ha assentat a la pista i ha vist els punts febles de Moltó. Moltó només ha fet un quinze per quatre de Moncho (2 tretes, 1 pouet i 1 raspada del 5). L'electrònic reflectia un 10 per 15 a favor de Moncho.
 
El quart jòc ha sigut el més disputat i el més llarg de tota la partida. En ell han abundat les indecissions producte dels nèrvis. Moltó ha entregat moltes pilotes a colp que han afavorit Moncho. El de Barxeta ha tingut 2 vegades Val per una de Moncho. De nou, Moltó ha necessitat 2 Vals més per poder tancar el jòc i fer iguals a 15 ( des del dau).
 
En el quint jòc ha caigut la primera postura i també la pilota. Moltó tenia 15 neta i possibilitat de fer 30 neta pero la pilota ha caigut a Moncho que ha fet a quinzens. Açò li ha donat un plus de motivació al jugador de Manuel que amb 2 tretes directes s'ha posat amb 15 i Val. En l'últim quinze la pilota pega en el còs de Moltó i joc per a Moncho 15 per 20.
 
El sext jòc comença amb pilota en la mà per a Moltó que fa 15-0. De sobte, Moltó l'ha dona a colp i Moncho fa 15-15. En la següent jugada Moncho pilla avançat a Moltó i li fa 15 per 30, 15 i Val, i jòc.
Hem vist una gran partida ón el resum es que Moncho ha errat menys que Moltó.
Informa: Xavi Alberola