divendres, 29 de novembre de 2013

Fora el PP de totes les institucions públiques!Esta escola de mafiosos, corruptes, lladres i feixistes i que té el nom de PP (Partido Popular) ha d´ixir d´una puta vegada de totes les institucions públiques.

Però no ha d´ixir a la força com a ells els agrada, amb aires de dictadors, dignes del seu mentor polític, el Caudillo Franco.

El PP ha d´ixir de l´Ajuntament de Simat, de la Diputació de València, de la Generalitat Valenciana, i del Govern Espanyol de la forma que a ells més mal els fa: AMB LA DEMOCRÀCIA PER DAVANT.

Les urnes han de ser qui maten al PP. Els valencians no podem ser tan "soques" com per a no vore qui ha sigut qui ens ha deixat sense feina, sense diners a les caixes públiques, sense un dit de cervell per gestionar Ajuntaments, sense Educació, sense mitjans de comunicació públics, sense recursos per als depenents, sense responsables polítics d´accidents de metro, sense responsables polítics de regeneració de les nostres muntanyes (Simat és de les més castigades), i un llarg molt més de "senses"...

PP aneuse´n a la merda!