divendres, 8 de novembre del 2013

Eleccions anticipades ja! ...una iniciativa masiva a Facebook i Web, on La Cotorra de Simat participa.






Al mateix temps que el Govern del PP de Alberto Fabra anunciava la mort de RTVV i l´acomiadament de tota la seua plantilla, s´iniciava a les xarxes socials tota una massa de gent indignada i crítica amb el PP, partit que ha estat  l´únic culpable d´arribar a la situació que han arribat. 

La pàgina de Facebook d´ELECCIONS ANTICIPADES JA!, reuneix a hores d´ara vora 40.000 adhessions per forçar al PP a convocar eleccions. Un President (Fabra) que no ha estat triat pels Valencians, un President (Fabra) posat a dit per un corruPPte (Camps), no té cap legitimitat per decidir assassinar l´única eina que tenim els valencians del foment de la nostra llengua.

Amb la defunció de RTVV, deixem de tindre Pilota Valenciana a TV (encara que ja ni havia poca), esports en valencià, festes, música i tradicions en valencià.

Ara bé, açò no és més que la punta del iceberg, perquè darrere estan els 18 anys de governs del PP on s´ha cremat l´economia i la base social d´este País (BANCAIXA, CAM, BANC DE VALÈNCIA, VALÈNCIA CF, RTVV, SANITAT PÚBLICA, SERVEIS SOCIALS, EDUCACIÓ, FOMENT DEL TREBALL...). Tot un saqueig a les arques públiques, i per tant a tots els valencians que han seguit votant desinteressadament al PP, i aixina ens ha anat, ens va, i ens anirà.

La cotorra de SIMAT participa actívament en ELECCIONS ANTICIPADES JA!, ja que considerem s´ha de convocar eleccions urgents i que el poble valencià jutge totes les accions del govern del PP, i siguen les urnes qui decidisquen el futur tant de la RTVV com de totes les empreses públiques.

Encara estem a temps!

ELECCIONS ANTICIPADES JA!
A la Web:        www.eleccionsanticipadesja.com

Des de la pàgina Eleccions anticipades ja volem donar suport a la convocatòria de manifestacions que el comité d'empresa d'RTVV i un ample nombre de col·lectius han fet pel proper dissabte. Recolzem la seua reivindicació d'una televisió pública, valenciana i de qualitat i demanem que el govern valencià assumisca responsabilitats per la nefasta gestió econòmica i done la veu al poble convocant eleccions anticipades ja. Estan acabant amb tot, ja en tenim prou.

Hora: 18h
Lloc d'eixida:

València: Plaça Sant Agustí
Castelló: Plaça de les Aules
Alacant: Av Aguilera 22