dimarts, 19 de novembre del 2013

Les reclamacions als blogs d´Arc Iris i La Cotorra per els materials de les obres de la Font Menor fan reaccionar al PP.

Es contempla clarament com els tubs que es van posar en principi no van ser els acordats mitjançant la contrata.

Mentre un blog simater de caire ultradretà que curiosament portava molt de temps com a "celùla morta" es dedica a "lloar" les obres i actes del PP, tant el blog d´Arc Iris com La Cotorra han fet públiques deficiències en les obres de la Font Menor.

Un comentarista del blog, ens deixa el següent escrit, on sembla clar, què, gràcies a les pressions veïnals a través dels blogs locals de La Cotorra i Arc Iris, l´Ajuntament ha reaccionat i ha passat queixa a l´empresa adjudicada de les obres. 

Passem al tema dels tubos: segons les darreres informacions anaven a deixar-mos colgada baix terra la major xapussa de la història. Per lo que es veu, en compte de colzes, empalmes i els accessoris que es necessiten per a unir uns tubos amb altres, li feien un forat a un tubo en un costat i li'n astacaven allí un altre i colze fet. I per a que no se'n eixira la merda pels badalls que quedaven, ho tapaven amb un poc de pasta.

Per les dades que he pogut arreplegar, lo que més diners costa (amb diferència) són els accessoris i no els tubos; això, junt amb que els tubos de polietilé són la quarta part de cars que els de PVC, pues feien el negoci redó. I de paso, hauran gastat ací els tubos que els han sobrat d'alguna altra obra, això explicaria foren de 300 en lloc de 200, perquè és lo que tenien, no perquè foren generosos.

Doncs bé, pareix ser que ja va ser massa pa la carabassa i el tècnic del Ajuntament el divendres ho va fer arrancar.

Fins ací les darreres noticies. Lo que a mí m'agradaria saber és si no haverem estat tots damunt d'esta obra i demanant comptes, si tot açò s'havera revisat correctament i, en cas de que s'havera detectat, si s'havera arrancat com ha passat. Al menys no hem perdut el temps.

I una altra cosa serà saber si estes incidències ens van a costar diners als simaters o l'Ajuntament es posarà en el seu lloc i els farà acomplir el que es comprometeren a fer sense cap altre gasto per a nosaltres.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja ha ixit a la llum el perque del silenci del PP respecte al tema. Els desastre ha sigut de proporcions molr grans...

Anònim ha dit...

Gràcies a que la Cotorra li va donar veu a la protesta pareix que s'ha destapat tota la xapusa del projecte i del germà de la regidora Mónica...